zacal som sa takmer vsetkym ludom, ktori idu oproti mne, pozerat do oci a usmievat sa a zatial sa usmiala vacsina aj na mna citim sa vcelku prijemne pri tom
mám problém udržať očný kontakt aj s človekom koho poznám nie to ešte očný kontakt s cudzincom, na ľudí sa pozerám len keď sú odomňa ďalej takže vpodstate @1
par krat sa mi stalo, ze na mna niekto uprene hladel napr v autobuse, je to neprijemne ked mi ten clovek nie je sympaticky resp sa neprijemne pozera, inak sa zvyknem usmievat
ja ked sa takto na niekoho pozeram dlshie tak sa vacsinou musim udrzat aby som sa nezacala smiat vzdy to vo mne vyvolava nutkanie na smiatie
ale inac viac menej @2
Občas sa rada niekomu úplne zahľadím do očí, čiže mi to nevadí .. ale tak keď sa na mňa pozerá nejaké zvláštne indivídum, tak mi to prirodzene nie je príjemné, ale keď je to slušne vyzerajúci človek, tak nemám fakt problém
mne to tiež nie je príjemné, väčšinou keď sa s niekym (cudzím) bavím tak sa pozerám niekde mimo, do blba. viem že to nie je slušné, ale proste do očí sa dokážem pozerať len ľudom, ktorých poznám dlho, mám s nimi nejaký bližší vzťah a dôverujem im.
minule som to ale len tak zo srandy skúsila, keď som išla po auparku - musela som s tým prestať, lebo mi zakaždým bolo do smiechu
neviem, ked vidim ze mi ide neikto oproti tak na nho nekukam, iba ked uz prechadza okolo vtedy sa na toho cloveka pozrem a to su asi 2 sekundy kym prejde okolo a nevyvolava to vo mne ziadne pocity, ci uz na mna ten druhy pozera alebo nie .D
Beriem to ako istú formu narúšania môjho osobného priestoru/intimity. Hoci ľudí pozorujem rada, málokedy s nimi nadväzujem očný kontakt. A či sa tomu oproti-idúcemu páčim, to absolútne neriešim.
ja sa citim dobre skoro vzdy sa usmejem a casto pozdravim aj ludi co vidim prvy krat...
samozrejme su aj pohlady ludi ktore prijemne nie su ale to neriesim...len sa usmejem ak sa da
vacsinou opatujem pohlad spat a citim sa v zavislosti od toho druheho pohladu/xichtu
najprijemnejsia skusenost usmev a dobry pocit, najneprijemnejsia zmrazenie uplne, akoby ma ten clovek proste zmrazil pohladom, neviem to vysvetlit, aleb bolo mi fest divne potom este chvilu
Nie je mi to ani tak nepríjemné, ale keďže si sám o sebe myslím že som škaredý, tak to je dôvod prečo sa ľuďom nedokážem dlhšie pozerať do očí.
Vždy si myslím že tí ostatný ktorý sa mi dívajú dlho do očí sa dívajú preto, lebo si myslia že "to čo je za škaredého chalana" a v duchu sa smejú.
kto sa mi pozera dlhsie do oci tomu sa pozeram aj ja, ked prestane, prestanem aj ja....
inak ja ludom skoro stale pozeram priamo do oci, ale to len tak z nudy....
skor si myslim ze asi nieco chce alebo sa mu zdam povedomy
Nemám rada, ak sa na mňa niekto dlho pozerá... väčšinou sa to stáva vtedy, keď mám svoj deň a pozerá po mne celé mesto
Ja mám napríklad problém nepozrieť sa okoloidúcemu do očí.. nepotrebujem také dlhé hľadenie si do očí ale stačí mi jeden moment, odvrátim pohľad ako prvá a som spokojná
Podla toho kto sa mi pozerá a akým štýlom, myslim ze sa to da dost odhadnúť, ci pozerá milo alebo zazera... No a očný kontakt nejako neudrzujem, prebehnem cez neho očami a kukam ďalej na cestu alebo do mobilu
Pozeram sa intenzivne do oci len typom co sa mi fakt pacia (co sa stane asi 3x za rok).... ked raz niekto pochopi ze to je moj sposob vyjadrenia "hej fesak, kludne ma zastav a daj mi cislo", bude to moj manzel
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
55 komentov
myslím že je tam len sympatia, nič iné
ja osobne sa ľuďom ktorí sa mi páčia pozerám do očí len dovtedy pokial neprebehne očný kontakt, potom odvrátim zrak a oni to už vedia vtedy !
ale inac viac menej @2
minule som to ale len tak zo srandy skúsila, keď som išla po auparku - musela som s tým prestať, lebo mi zakaždým bolo do smiechu
samozrejme su aj pohlady ludi ktore prijemne nie su ale to neriesim...len sa usmejem ak sa da
do huby ? to preco ?
najprijemnejsia skusenost usmev a dobry pocit, najneprijemnejsia zmrazenie uplne, akoby ma ten clovek proste zmrazil pohladom, neviem to vysvetlit, aleb bolo mi fest divne potom este chvilu
Vždy si myslím že tí ostatný ktorý sa mi dívajú dlho do očí sa dívajú preto, lebo si myslia že "to čo je za škaredého chalana" a v duchu sa smejú.
inak ja ludom skoro stale pozeram priamo do oci, ale to len tak z nudy....
skor si myslim ze asi nieco chce alebo sa mu zdam povedomy
Ja mám napríklad problém nepozrieť sa okoloidúcemu do očí.. nepotrebujem také dlhé hľadenie si do očí ale stačí mi jeden moment, odvrátim pohľad ako prvá a som spokojná