uz som skusala viac sposobov... napriklad aj istu stranku kde by sa mali dat sledovat filmy ulozene na serveri megavideo neobmedzene..ale nefunguje....niekde som citala, ze by to malo ist aj tak ked necham nacitat cele video a potom prepnem do rezimu offl
@poppy1104 a neuvazovala si nad tym, ze mozno sa to ani NEMA DAT obist?
ze ked si tam firma Megavideo dala svoj limit, tak asi sa snazi, aby sa nedal prekonat? (ono nic nie je nemozne sice, ale ak aj vznikne nejaky sposob, niekto ho zverejni, tak logicky firma Megavideo co najskor proti nemu spravi ochranu, aby ten sposob nefungoval).
jedine BEZPECNE riesenie ako sa da obijst limit, je ze ZAPLATIS premium ucet v danej sluzbe...
no seci tu pisete ze vypnut zapnut modem ale nie kazdy ma dynamicku IP tak pozor nie setkym to funguje .......a ja som skusal napriklad nehaj si nacitat film pusti si ho a odpoj si net obcas mi to funguje obcas ne newem skus
Ja pouzivam tunel a nemam problem. Staci ti na to shell account (na nete ich je kopu) s dostatocnym free trafficom, putty, a foxyproxy addon do firefoxu (da sa aj bez neho, ale s nim je to pohodlnejsie).
@holy17 no ale kazdy ma iny net .. napriklad ja modem ani nemam niekto ma staticku IP a tam nezrobis uz nic okrem premium uctu sice su taki co vedia aj s tym daco zrobit ale to nesu veci pre nas smrtelnikov...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
ze ked si tam firma Megavideo dala svoj limit, tak asi sa snazi, aby sa nedal prekonat? (ono nic nie je nemozne sice, ale ak aj vznikne nejaky sposob, niekto ho zverejni, tak logicky firma Megavideo co najskor proti nemu spravi ochranu, aby ten sposob nefungoval).
jedine BEZPECNE riesenie ako sa da obijst limit, je ze ZAPLATIS premium ucet v danej sluzbe...
a co teda si mal na mysli?
A - ty
B - tunel (toto moze byt kludne nejaky pocitac v inej sieti nez si ty, pripadne server alebo hocico ine k comu mas pristup)
C - megavideo
stranka:
www.koukejvideo.tk
» zbigiweb.7x.cz/navody/4tv-cz-m...