Mal tu niekto také okno na teste, že si myslel, že nič nenapíše a nakoniec sa mu to podarilo? Kapánek je pre mňa ,,zábava" učiť sa úžasné poučky z teórie literatúry a potom to dopadá na teste, tak že z toľkého stresu dostanem okno a mám chuť sa zabiť. Nik
Mne sa podarilo rozbiť okno snehovou guľou, ale nie o tom som chcel, používať memotechnické pomôcky, vymysli si k tomu dáky príbeh, skús si to farebne značiť.
@thunderstorm len ako nestresovať? mňa dnes pred tou skúškou klepalo ako jebnutú a na skúške som napísala len veci, ktorésom nebola nabiflená ( v 22 stranách je 5 strán, ktoré sa dajú naučiť nebiflením, zvyšok nie )
@artusios farebne vyznačené mám, príbehy využívam pri iných predmetoch, tu mi dochádza fantázia, ono ja tto do hlavy nejako dostanem ale na hodine to neviem vytiahnuť z tej hlavy
ja som mal raz také okno na koncerte z klavíra že som si sadol za klavír a v tom momente som zabudol všetky noty trapas na celý život...
a na teste keď mám okno tak mi nepomôže väčšinou nič ale je pravda @1 že občas na teste viem aj to čo som ani nevedel že viem, vypočítam čo som predtým nevedel atď. aj dnes sa mi stalo, že keď som sa pozrel na zadanie tak slzy v očiach a postupne sa mi to podarilo spraviť celé
Zhlboka dýchaj zápal si ak fajčíš, alebo si daj žuvací tabak. Chod na skúšku pripravená a choď tam s tým, že predsa nejde o život. Keď budeš v kŕči si iba poškodíš.
@thunderstorm asi som dýchala moc rýchlo dokonca som aj zatvorila oči, že šak ma po tme možno osvieti a hovno
nefajčím, ani nežujem žuvací tabak. Pripravená som bola, teda ak sa za prípravu ráta biflovanie na štýl básničky. Nejde o život, ale ide! musím tú skpšku dat
@alysia trikrát som sa pokúsil začať a ked sa to nepodarilo tak som tam iba tak sedel a po asi minúte (v tej chvíli som mal pocit že to je hodina ma napadlo ako sa hrá druhá časť, tak som začal druhou časťou a potom keď som sa do toho znovu dostal tak som na koniec skladby plynule naviazal skutočný začiatok a zahral to ešte raz ale celé
dvojzmyselné tak normalne okno, ja som rozbil tehlou jedno a druhé vlastnou rukou a okno na teste, no to si urobim rýchly reset mozgu a hneď mi všetko nabehne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
@artusios farebne vyznačené mám, príbehy využívam pri iných predmetoch, tu mi dochádza fantázia, ono ja tto do hlavy nejako dostanem ale na hodine to neviem vytiahnuť z tej hlavy
a na teste keď mám okno tak mi nepomôže väčšinou nič ale je pravda @1 že občas na teste viem aj to čo som ani nevedel že viem, vypočítam čo som predtým nevedel atď. aj dnes sa mi stalo, že keď som sa pozrel na zadanie tak slzy v očiach a postupne sa mi to podarilo spraviť celé
nefajčím, ani nežujem žuvací tabak. Pripravená som bola, teda ak sa za prípravu ráta biflovanie na štýl básničky. Nejde o život, ale ide! musím tú skpšku dat