Ako sa dostat na univerzitu v USA alebo v UK po Bc. studiu na SVK?
ahojte, mam taku dilemu,...studujem na UK v BA, idem si robit IELTS certifikat a chcela som sa spytat ci ma niekto skusentost so studiom Mgr.-cize 2. stupna v UK alebo USA..myslim to ako to chodi, ci sa da studovat aj po Bc studiu na slovenskej univerzite
urcite sa to da, poznam viacero ludi co studuju PhD ci Masters v UK a vysli zo slovenskych skol.
Na genetiku by som asi odporucil Cambridge alebo University of Edinburgh, pripadne nejaku inu z Russell Group (research oriented) univerzit.
Co som cital chcelo by to mat bakalara so znamkou aspon 1.5, skolne v UK na postgradual sa mi zda byt celkom znesitelne, do 5k najdes dost vela odborov.
Application form je relativne obsiahla, treba hlavne napisat dobry personal statement a vediet co chces robit.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
Na genetiku by som asi odporucil Cambridge alebo University of Edinburgh, pripadne nejaku inu z Russell Group (research oriented) univerzit.
Co som cital chcelo by to mat bakalara so znamkou aspon 1.5, skolne v UK na postgradual sa mi zda byt celkom znesitelne, do 5k najdes dost vela odborov.
Application form je relativne obsiahla, treba hlavne napisat dobry personal statement a vediet co chces robit.