No prave sa mi ukoncil moj uplne prvy normalny vztah.. netrval sice dlho ale bol som fakt ze zalubeny, to sme boli obaja, ale bohuzial sa ta osoba len tak zo dna na den zmenila a je z neho hajzel.. a aj napriek tomu neviem nanho prestat mysliet.. nejake
nejake rady ako zabudnut na prvu lasku? viem ze je to dost ubohe riesit cez birdz ale fakt neviem uz co robit a chcel by som sa uz co najskor pohnut.. vkuse len myslim na tie uzasne chvile a nejako sa mi nedari pochopit ze sa ta osoba zachovala dost hnusne voci mne a mal by som to prestat zbytocne riesit..
tak mysli hlavne na to ako sa hnusne k tebe zachoval a uvedom si ze mas svoju hodnotu a neostavaj s niekym kto si to nezasluzi. zamilovanie je vzdy krasne ale treba vidiet aj tie negativne veci a nezatvarat pred nimi oci a jedine co ti pomoze je cas. jedine casom nanho zabudnes a prestanes sa kvoli nemu trapit. hlavu hore
Treba si niečim zamestnať mysel. Potom si sam vsugeruješ že ti nejaka zaujimava činnost robi vacsiu radost ako ten človek a nakoniec to aj bude pravda. A navyše ak to bol tvoj prvy vzťah tak sa drž toho že ešte maš milion krasnych veci pred sebou. Proste musiš prijat že to je minulost a začat žit pre dnešok.
Najlepsi sposob ako sa dostat z ropzchodu je najsti si novy zenu. Ale musi byt vo vsetkych ohladoch lepsia ako ta predtym. Proste ked sa hned namotas na inu tak na tu predtym zabudnes, dostanes ju z hlavy a to je tvoj ciel.
@girasol8 snazil som sa to napisat tak aby sa nejako velmi neriesila moja orientacia kedzemi to nepride podstatne.. ale nevyhol som sa tomu ako vidim, dik za podporu
@helloxd no vies,tu sa medzi normalnymi a inteligrntnymi ludmi vzdy najdr banda obmedzenych ludi,co to budu riesit akoby to bolo nieco nenormalne,lebo homosexuali maju nenormalne vztahy...ale rovnako ako vsade inde ta budu vzdy odsudzovat ked si niecim iny,ci uz si gay/lesba/transgender/chces byt aziat/mas uchylku/branis nazor zien/branis nazor muzov/branis svoj nazor vseobecne...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
časom tá bolesť bude len menšia a menšia, len musíš vydržať
a si predsa nejaký chlap, tak sa pozbieraj
@randal @vaper