Ako sa mám zbaviť myšliennky na svojho byvaleho?dal mi kopačky len tak zničoho nič,že ma už nelubi.Ja som mala akurat obdobie najvačšej zalubenosti...Ako ho mam odhodiť z mozgu?nikdy som si nikoho nepripustala k telu..ked som ho k sebe konecne pustila blí
@1 neprijemne, najdi si nieco cim sa zabavis: kamosky, konicky, chod von medzi svet
a mozno si najdes krajsieho a takeho, ktory ta bude mat viac rad ako ty jeho, potom ti budem tiez zavidiet lebo niekedy si myslim, ze ten moj ma nema tak rad ako ja jeho a to ma hneva...
Neska mi dakto povedal,že chalan by mal byť zalúbený viac ako holka....kravina jak hovado....
A z mysle ho vyhoď tým,že si ho nebudeš všímať,proste budeš si myslieť že neexistuje...vim čo hovorim
no ja neviem ale taK na tvojom mieste Keby som ho faKt taK moc ľúbila by som sa najsKôr snažila zistiť prečo a aK je to naozaj Kvôli tomu že ťa už "neľúbi" taK aKoto že na to prišiel až teraz :S ale taK asi naozaj tým predstieraním jeho "neexistencie"
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
a mozno si najdes krajsieho a takeho, ktory ta bude mat viac rad ako ty jeho, potom ti budem tiez zavidiet lebo niekedy si myslim, ze ten moj ma nema tak rad ako ja jeho a to ma hneva...
A z mysle ho vyhoď tým,že si ho nebudeš všímať,proste budeš si myslieť že neexistuje...vim čo hovorim