Ešte dávnejšie ( asi pred 2 rokmi ) som spoznala skvelého chalana, hned na prvý pohlad sa mi zapáčil. Nesôr som však zistila že sa mu páči iná a tak som sa rozhodla že sa pokúsim na neho zabudnúť. Síce som sa kôli nemu strašne natrápila ale nakoniec som z
ako vravis hlavu hore a do boja !!! niesi predsa volaka padavka a mas skvele plus ze ste spoluziaci a mozte sa vidiet kazdy den ... len pozor na unahlene konania racej si premysli svoj plan a potom to pojde lahsie ... drzim palceky
@6 no ako bez urážky..ale ty maš len 12 rokov....já ked som mala 12 ( čo bolo len pred 3 rokmi ..ale to je detail) tak ked sa mi nejaky chalan lubil tež sme sa len mlatilia podobne veci....leenže @0 je už staršia...má 15 rokov....no ale speť k téme....mala by si dať hlavu hore...skús ten net..ten zabere skoro vždy...a mno držím palčeky nech ti to vyjde
@9 akoze ty si v pohode to sa mu ma hodi okolo krku a len tak medzi recou povedat : inac uz asi 2 roky som do teba tajne buchnuta !!! ... akoze myslim si ze ak neni najzufalejsi chalan na svete ktory by sa hodoil okolo krku kazdej tak by sa zlakol a este by si z nej robil srnadu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov