brat môj, nepodliehaj Zlému, je to práve on, ktorý by ťa rád videl na kolenách...
ale ty si Boží syn, Ježiš ťa miluje a tvoja bolesť je jeho bolesťou...
každá bolesť v nás lieči našu dušu, stáva sa silnou a čistou...
vytrvaj, modlitba ti pomôže, zahĺb sa do Božích tajomstiev, prijmi dary Ducha svätého a nájdeš pokoj....
pozri si ak budeš mať čas toto neuveriteľne vídeo.
@zajkousko tak včera som mal zlý deň ale dnes to bolo lepšie : ) ... modlím sa každú noc a viem že mi boh pomáha ... a dakujem za video dnes večer si ho pozriem
no tak je to pekne, keď sa v noci modlíš, ale nie si už dosť unavený...
tvoja modlitba bude vyšlyšaná aj ráno cestou do školy, cez obed v autobuse, všade tam, kde máš trochu pokoja...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
59 komentov
duševne
chro chro chro :happy:
to len On ma vždy dokáže primäť sa takto cítiť ^^
jednoducho mi je strašná zima
čo ty?
Chcem sa hrať , snívať a smiať,
nezabudnúť na hravosť.
A keď vás opustí svet,
nezabudnite ísť domov .
som chora a toto vzdy pocuvam,ked som chora, takze tak ..
i dare you to say it is from 50 shades of gay, i double dare you mofo!
Prinajmensom som rad ze casto mozem vidiet krasne zeny ale mimo toho.. wellp. chopin was a genious
nemám na to pesničku.
brat môj, nepodliehaj Zlému, je to práve on, ktorý by ťa rád videl na kolenách...
ale ty si Boží syn, Ježiš ťa miluje a tvoja bolesť je jeho bolesťou...
každá bolesť v nás lieči našu dušu, stáva sa silnou a čistou...
vytrvaj, modlitba ti pomôže, zahĺb sa do Božích tajomstiev, prijmi dary Ducha svätého a nájdeš pokoj....
pozri si ak budeš mať čas toto neuveriteľne vídeo.
no tak je to pekne, keď sa v noci modlíš, ale nie si už dosť unavený...
tvoja modlitba bude vyšlyšaná aj ráno cestou do školy, cez obed v autobuse, všade tam, kde máš trochu pokoja...
a k téme , toto počuvam :