nejak sa nedokazem motivovat ak mam este kopu casu...len par dni pred ked uz ide do tuheho zacnem stresovat, stresujem vacsinu z tych par dni, a nakoniec sa zacnem ucit
ja neviem, ale ja keď sa chcem učiť, tak sa nejako namotivujem, že ma to začne baviť, napr. v poslednom čase som sa takto začala zaujímať o angličitinu, celkom ma baví študovať to, učiť sa nové slovíčka, čítať a pod...rovnako aj dejepis. nemám rada, keď ma niečo nebaví, preto sa snažím vytvoriť si vzťah ku všetkému, aby ma to bavilo ale to je asi moc odveci
so @sesch nám nepomohol ani fakt, že ak napíšeme, to čo napísať máme, tak môžme sa nabaliť 80 000 a 100 000 kč! A keď sme sa nenamotivovali na prachy, tak už asi len na sex! Ale zatiaľ nepomáha nič!
Jednoznačne má motivuje túžba po nových poznatkoch, to že ma to zaujíma, to, že chcem byť lepší ako ostatní, to, že chcem skončiť školu, uplatniť sa a v neposlednom rade sa pokúsiť o prospechove
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Poviem si, ze treba a tak aj robim. Neviem nejak mi netreba uz motivaciu aby som sa presviedcal...