Prosím poradte mi, mám doma starý skejt -taký šmejd čo som si kúpila pred dvomi rokmi v športovom obchode, nič moc,kúpim si lepší ale musím sa to najskôr naučiť....a to mi vobec nejde....nemam ani nikoho kto by mi to ukázal,ale mna to hrozne baví,nechcem
ale inak si este pamatam, ze lavu nohu(alebo pravu, podla toho ktoru mas odrazovu, tak tu druhu , mas mat priblizne v strede, a spicka ma byt niekde pri tych dvoch skrobikoch a tak..
Tak ma to niekto z vas nauci ??? prosím ! a dakujem za typy,,,a podla vas nie je 17rokov neskoro na zacatie ? (ech skoda ze som nezacala skor ) ...dnes som to chcela ist zas skusat,no tu v Dubravke nasnezilo (( takze nic z toho nakoniec nebolo...
No ja som moj 1. skejt dostala na štvrté narodeniny potom som sa rok len vozila a nakoniec ma to prestalo baviť potom asi v 3. triede som sa k tomu vrátila a kúpila si nový skejt. Potom ma to zas prešlo no a teraz mám 13 a zas som sa k tomu vrátila takže v pohode ale teraz už viem aspoň olíčko
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
inak sa to asi neda ..
z padov si nic nerob
skusam to stale,ale samu ma to fakt nebavi,chce to pevne nervy....ale ja to fakt nechcem vzdat ako ostatne veci
@zakladatelka držim palce nie je to ťažke ja som na skejte od 9 rokov a ešte furt padam
Zober dosku, choď von a skúšaj. A nájdi si niekoho kto to vie, nech ti pomáha.