@search chalani väčšinou majú vždy slušnejšie nohavice a sako aspoň. niektorí aj kkošeľu a kravatu. ono závisí podľa mňa od typu skúšky. na písomnej sa to podľa mňa neberie až tak tragicky, ale ústna je iné- to si zoči - voči profákovi a po písomnej si koľko x prídeš po výsledky aj na ďalší deň a to tam už asi nik nechodí nejako extra, skôr normálne
ustna jednoznacne oblek... my mame pisomnych malinko, ale co sa pamatam na tie v prvaku, aj na tie chalani chodili v obleku, minimalne slusne nohavice a kosela musia byt, ziadne rifle apod.
že OBLEK...lol tak ten bol dobrý...oblek si zoberiem max. tak na štátnice ne na obyčajnú skúšku...na skúšku chodím odetý tak, ako každý iný všedný deň...
@n0win0u Som počula že jednému nemenovanému študentovi ŽU sa podarilo prísť na skúšku a za 2 minútky odísť s FXkou pre toto oblečenie že len tam vošiel a ženská zadelila,,ty takto slušne k nám,ja takto slušne k tebe "
mozno keby si uviedol skolu tak skor na tuke napriklad to bolo 50/50, ja som vzdy chodil v ciernych rifliach a koseli...ale ked bola kosa mfp som sa naobliekal mikinami jak cibula, kazdemu to bolo jedno...
neviem čo je zaujímavé chváliť sa tým ako chodíte rozgajdaní a ako by ste si oblek neobliekli.
U nás zo skúšok vyhazdujú ak máte rifle, ale aj keby to nerobili, tak tam prídem slušne, podľa mňa keď je to už akademická pôda a sú to skúšky tak by to malo mať nejakú úroveň.
@greyness ja som hovorila len o ústnych, keď je písomná tak je to jedno viacmenej.
chcela som tým len povedať že celkovo nemám rada ten názor že " a ja mám piči nejaké zvyky, dojdem tam v teplákoch."
tak ako na pohreb pôjdem v čiernom, keď sa budem vydávať tak budem v niečom svetlom, tak na niektoré udalosti mi príde prísť slušne oblečená nie ako moja povinnosť ale ako vyjadrenie určitej úcty.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
no môj náj kamoš ,rifle,košela,sako.
ved trochu "classy" treba byt
vy ste všetci akí super-trúper. my na písomné chodíme rozgajdaní a všelijakí
na ústne, keď tak sa nahodíme
keby je to moc krizove tak si dam max rifle a lodicky
nehrot to bo budes vyzerat jak daky pajac DD
daj si rifle, koselu a max sako a tie topanky oblekove
Zase ak ide baba k žene, najlepšie bude, ak má na sebe niečo nevýrazné a je nenamachlená a ak ide ku chlapovi, tak nejakú blúzku a sukňu.
bola som milo prekvapená, až tak milo že som si ich zabudla poobzerať
ale ak je to ústna, tam by som určite išla v obleku keby som chlap
a už letel Len,či je to pravda no D
mozno na ustne by som si dal oblek
U nás zo skúšok vyhazdujú ak máte rifle, ale aj keby to nerobili, tak tam prídem slušne, podľa mňa keď je to už akademická pôda a sú to skúšky tak by to malo mať nejakú úroveň.
ja fakt neviem na aké nóbl školy chodíte, keď na písomné chodíte nahodení? u nás samotní skúšajúci chodia hocako.
na ústnu sa nahodiť to áno ale písomnú ...nechápačky.
chcela som tým len povedať že celkovo nemám rada ten názor že " a ja mám piči nejaké zvyky, dojdem tam v teplákoch."
tak ako na pohreb pôjdem v čiernom, keď sa budem vydávať tak budem v niečom svetlom, tak na niektoré udalosti mi príde prísť slušne oblečená nie ako moja povinnosť ale ako vyjadrenie určitej úcty.