bola som na zápise na jednu vysokú školu, no stále čakam na odpoved z dalšej školy či ma prijali ak ma zoberu pojdem na tu druhu školu, ale nebudem mať nejaky problem ked budem chvilu zapísana na denne študium na dvoch školach pokial sa neodhlasim z tej p
ked si bola na zapise v tej skole tak sa musis ist odhlasit do tej skoly kde nechces ist, lebo stat ti plati jednu skolu a dve skoly ti stat nezaplati a pokial si prihlasena a neodhlasis tak ti dojde papierik ze musis zaplatit skolne
no ja sa chcem odhlásiť, len čakam na odpoved či ma zoberu na tu druhu školu lenže zatial čo mi príde odpoved, tak už mi začína semester na tej prvej čo som bola na zápise......
blbá situácia, tiež som si ju zažil pred pár rokmi.. A moc s tým nenarobíš, to je ten náš vynikajúci školský systém, ak ti moc záleží na tej druhej škole tak ti neostáva nič iné ako čakať a keď tak sa spýtaj na tej terajšej škole ako je to s tým platením, hlavne nevyplňuj papier pre centrálny register študentov, to až keď budeš mať istotu kde zostaneš
@estersvk zatelefonuj, alebo navstiv tu skolu do ktorej chces ist a neprisiel ti este papier a opytaj sa na studijnom ci ta prijali a ked bude mat s tym problemy ta na tom studijnom, tak jej povedz ze aky mas problem, ze to potrebujes surne vediet.
kamaratka bola 3 tyzdne zapisana ja jednej VS a dodatocne ju vzali na druhu kam chcela ist a v tretom rocniku si musela kvoli tym 3 tyzdnom priplatit za nadstandard....treba sa popytat cim skor ..hlavne aby si zbytocne neplatila v buducnosti
@estersvk ahoj ja mam taky isty problem ako ty .tiez cakam na pripadne ozvatie sa zo skoly na ktoru som chcela ist (nemam to nijak potvrdene ze sa na sto perc. ozvu ale hovorili mi ze sa zvyknu a nadej umiera posledna a som zapisana a uz aj navstevujem inu.ale da sa to urcite dat urobit.ked som bola na zapise tak som sa o tom bavila s tetkou:d zo studijneho a povedala ze sa jednoducho zrusi tvoje studium .ale samozrejme pri nasom skvelom systeme je dost pravdepodobne aj ked studium ukoncis ze ti pride platit ale zavisi to aj skoly
@van404 ale za čo mam platiť za tých par dní čo som chodila na tu školu, ja som si myslela že je to tak ked súbežne študuješ dve školy za akademicky rok tak vtedy by som platila či????
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
studentkou prestanes byt datumom dorucenia prehlasenia na vs