Ako sa odmilovať? Myslím prestať s bytím zamilovaný do dievčaťa.
Jeden deň z nej nemôžem a cítim sa pri nej úžasne a další ako keby som bol pre ňu cudzí. Viem že to nemá budúcnosť a že by nám to spolu nefungovalo ale niekedy s ňou strávim úžasné chvíle. Tak či tak potrebujem pomôcť. Nemáte nejaké rady ako sa odmilovať?
@fenoglio
to sa neda.. moje prve dievča som važne miloval, no dlho to nevydržalo .. su to už tri roky ale stale ju ľubim... :/
odvtedy som necitil k žiadnej inej nič čo by sa aspon zdaleka podobalo tomu čo som citil k Simone..
Ja hladam sposob ako sa do niekoho zamilovat. Lebo dste som zehauil pocit, ze by som na niekoho nonstop myslel a premyslal o nom. Asi prilis milujem sam seba :happy:
Najlepsie by bolo sa rozkukavat po inych, lenze na to asi nemas ani najmensiu chut, ked si zamilovany do jednej....nuz zamilovanost ta prejde tak ci tak casom, ci uz budes s nou alebo nie...ved trav s nou cas a ries nieco, a ak to nebude chciet, bud dotieravy az zacne byt k tebe hnusna a to ti otvori oci...proste hlavne to nenechaj tak akoby nic, aj nestatsny vztah sa musi vyvinut a nie "zamrznut" lebo casom to neprejde "samo", teda sa odmilujes, ale budes citit hnev, sklamanie a dalsie veci...ty to musis vyriesit casom, aby si si to spracoval v hlave a uznal, ze ona nie je ta prava....
@depropex jo, bol som 5 a pol roka vo vzťahu, dovtedy som nemal možnosť okukať ine dievčata na vyššej urovni, až doteraz, a ostal som zhrozeny, ako debilne funguju (akože to nechcem žiadnu uraziť ani neškatulkujem)
@pappkin vieš, strašne sa čudujú prečo chlapi majú systém pojebať a odjebať, ja si myslím že to tak robí každý čo už tých žien mal viac a spoznal pravú tvár ženstva
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
nikto nehovori, ze je to lahke
alebo by tu bola jedna moznost ktora by ťa vyšla 5000e
ale nie no sranda .... no naozaj je to tazke a neda sa s tym pomoct
to sa neda.. moje prve dievča som važne miloval, no dlho to nevydržalo .. su to už tri roky ale stale ju ľubim... :/
odvtedy som necitil k žiadnej inej nič čo by sa aspon zdaleka podobalo tomu čo som citil k Simone..