mavame to predtlacene cize bud cele meno aj je len jedna kolonka tak podla toho co sa mi tam zmesti aj je kolonka na datum tak aj datum a samozrejme triedu na delene hodiny aj skupinu
ja som sa na podpisovaní písomiek vždy vybúrila. meno, priezvisko, trieda, skupina, domčeky, kvietočky, motýlika, obláčiky, zajačiky, vetičky a ospravedlnenia a čarbanice. Pri niektorých predmetoch (matematika) bol môj podpis obsažnejší než samotná odpoved
jááj.. no tak ja som sa vždy vyžívala na strednej na tomto. všeličo som tam popísala, pokreslila. a niekedy bol ten podpis fakt dlhší ako samotná odpoveď ako už hore napísala @yolis napríklad na matike
na základnej som sa podpisovala rôznymi zdrobneninami môjho mena ako Peťuška, Petinušenka a ked sa pisala vacsia pisomka, tak mi vzdy ucitelka povedala, ze "teraz sa podpis normalne, lebo totos a odklada"
Monika Jungová, Monička Jungová, Monča, Jungová, M.J. podĺa toho čo ma napadne a podľa nálady..a samozrejme kresbičky slovenčinárka mi raz poďakovala za krásny kvietok
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
prísny učitelia -> krstné meno + priezvisko (kevin censored)
Pri zvládnuťeľných učiteľoch: Chosé =D=D
Tak som tam napísal: "moje meno"
na základnej som sa podpisovala rôznymi zdrobneninami môjho mena ako Peťuška, Petinušenka a ked sa pisala vacsia pisomka, tak mi vzdy ucitelka povedala, ze "teraz sa podpis normalne, lebo totos a odklada"
ale nie staci meno a priezvisko
a raz sa mi podaril husársky kúsok... totálne som bola vystresovaná až sa mi podarilo napísať totálne iné meno to bol trapas.....
Lektorovi sa nepodpisujem, odmieta vyslovovať naše priezviská a vie, že to absolutely flawless je moje
aj ked na jednej pisomke som napisala: zlta lavica,stolicka pri dverach (sedim v jedinej zltej lavici v triede)..