Už tri týždne sa mi páči jedno dievča, ktoré chodilo cvičiť s frajerom ale teraz cvičí týždeň s kamarátkou. Nie je to fitnesska len obyčajné dievča. S frajerom sa asi rozišla. Dáte mi nejaké dobré rady ako ju zaujať ? ps. Cvičím iba dva mesiace
Aj keby sa rozisli tak je uplne pravdepodobne, ze bude chciet tyzden po rozchode zas s niekym randit lol
ale aj tak mi pride najvtipnejsia ta uvaha, ze ked niekoho nevidis tyzden s partnerom, tak sa urcite rozisli
povedz jej nieco romanticke napriklad: este som nevidel dievca ktore chodi cvicit a ajtak ma 300 kilo. ako ti hovoria veleryba? neches so mnou zacat chodit na SUMO?
alebo si po prvom cviku vyzleč tričko..
ale nie, veď klasika, keď niekde cvičí spýtať sa, či sa môžte striedať, alebo keď si niekde nakladá/skladá váhy pomôž jej.. ja keď som sedela na lavičke mala pauzu a oproti na lavičke sedel niekto a tiež mal pauzu, mi povedal "inak ja som Palo, už sa tu obchádzame dosť dlho nato, aby sme sa poznali po mene" a už to išlo a vôbec to nebolo trápne.. ešte aj niečo odporučiť, alebo poradiť je celkom tradičné, ale na to ešte musíš ešte asi trošku pocvičiť
Viete čo, dnes som šiel s Gustávom Da Giacomom v jeho porcelánovom PVC ferrari, dal som si pre istotu picollo pred takou jazdou. Viete niekedy je v tou aute dusno, zasekla sa mu tá posúvna strecha - niečo také má Gusto aj na bazéne, aby tam nepadali mušky
V posilke by som ju moc neotravovala veľa ľudí to nemá rado lebo sa nemôžu sústrediť na cvičenie skús si odpozorovať kedy končí a bude odchádzať a odchyt si ju pred vchodom že už dávnejšie si si ju všimol a či stebou neskočí na kávu že ťa zaujala.
keď nezaberie, tak ju pleskni po riti
A nepodceňuj sa zmienkami o tom, že cvičíš len dva mesiace. Je to o celé dva mesiace viac než cvičím ja.
ale aj tak mi pride najvtipnejsia ta uvaha, ze ked niekoho nevidis tyzden s partnerom, tak sa urcite rozisli
ale nie, veď klasika, keď niekde cvičí spýtať sa, či sa môžte striedať, alebo keď si niekde nakladá/skladá váhy pomôž jej.. ja keď som sedela na lavičke mala pauzu a oproti na lavičke sedel niekto a tiež mal pauzu, mi povedal "inak ja som Palo, už sa tu obchádzame dosť dlho nato, aby sme sa poznali po mene" a už to išlo a vôbec to nebolo trápne.. ešte aj niečo odporučiť, alebo poradiť je celkom tradičné, ale na to ešte musíš ešte asi trošku pocvičiť