ahoooj ako sa prinutim uuucit a pripravovaat do skoli ??
na zakladke som patril medzi najlepsich ziakov,no na strednej je to uplneeee naopaaaak
som strasne lenivy parkrat som to uz skusaal,ale vzdy som sa nato vykaslal a potom som si
haha D ty mááš ale probléémy D ... to už je tak.. strednáá proste.. tým istým prechádzam aj ja D celýý prvý ročníík D a teraz aj druhýý... zvykneš si DD
@3. áno, ale niektorým to ostalo...tie good známky zo základky..ale to sú väčšinou šprti, ktorí nerobia nič iné, len čumia do kníh a snažia si držať skvelú povesť pred profesormi...také egoistické arogantné svine
no na zakladke som bol taky dvojkar a teraz ledva uhrvam-nic inaksie sa neda cakat... ked prides do skoli a nic nevies tak ina znamka okrem 4/5 sa necaka
no tak toto asi zazil kazdy (okrem tych vynimiek co sedia iba pred knihami a ucia sa proste nic ine len sa ucia)mame takeho jedneho v triede proste same jednotky ma uci sa to naspamet seci si z neho robia pitchu a pride prax a chlapec nevie nic ledva presiel...mal tam znamky na 4 a ucitelia mu dali 2 lebo im liezol do riti... to uz nieje zdrave...ale aj taky su a k teme...tu sa neda nic robit iba sa premoct..ja som tiez bol na ZS jeden z najlepsich... uz v deviatke sa to zacalo zhorsovat lebo mi byli hormony do hlavy ale to je prirodzene (chlast, kamosi, party, zeny.. skolu som mal na haku) a prisla stredna a tuc...v prvom polroku som prepadol z jedneho premetu...bola to zmena nie ako na ZS stacilo pocuvat a vedel si...tu to bolo ine...pomaly som zistil ako treba na profesorov a ake taktiky na nich platia.. a v druhom pol roku som nemal horsie ako trojku... a skoro vobec som sa neucil...stacilo trochu pocuvat.. a vediet robit tahaky ...teraz som druhak a robim to tak ze zo zaciatku sa prihlasim prinutim sa naucit pochytam dobre znamky a potom som uz za vodou...vykrivam na trojky v pohode... proste treba sa trochu premoct a najst nejaku taktiku a pojde to...ako tu uz niekto povedal VEDOMOSTI NIESU VSETKO...ale sprosty byt zasse netreba
noo ja som tez prvacka,na zakladke som tez patrila medzi najlepsich Pa co ja viem..mne sa celkom dari aj na strednej..ZATIAL..sak som tam len 3 mesiace..a ja sa najlepsie naucim, ked si nahovaram ze ma ten predmet, co sa idem ucit bavii ale to asi plati len u mna tak ani nemusis skusat
ja si uz zakladku ani nepamatam :d ten osemrocak robi svoje neucim sa vlastne uz od piateho rocnika v devinke som ako keby nebol a zrazu, bum ale aj tak sa mi nechce ucit
ja sa práve teraz snažím donútit k uceniu nejako to nejde a zajtra kriticky den nastane to uzpoznam furt to iste dokola uc sa tak,ze napises tahak na pisomku ...tiez som na zs bola jedna z naj no a teraz v prvom som skoro prepadla a v druhom sa ale drzim celkom dobre vyniimka matika a jazyky z toho,som vzdy excelovala na zs casy sa menia co uz drzim palce pri uceni sa
daj kabel od PC rodicom a sa dohodni, ze kedy od kolkej do kolkej ti ho daju....a mas o jedno pokusenie menej.....ak je v tom len pocitac tak to by malo pomoct...
zeby to bolo tym ze na zakladnej mate ucivo na jednu stranu maximalne? a na strednej aj na tri? nehovoriac o testoch na zakladnej mozno tak 7 stran maximum na strednej okolo 30
hmm ja mam zajtra 2 pisomky z F a SJ a za cely vikend som bola schopna sa naucit len sj,co je lahucke, ale ta fyza mi nie a niesa dostat do hlavy toto ucivo je len a len o bifleni
@0 lutuj že sy nato prišiel až ana strednej ja som od 5tej triedy ani do knich nepozrel 2,3 mam pohode to ejt ak akorát len slovina je na 4 XD jebem sa nato XD hadma zmaturujem a ak ne tak šak je akademický týžden tam sa hadam prinutim učiť Xd
zakladom je aby ta bavil odbor na strednej ktoru si si vybral...teda pokial to neni nejaky gympel...mna ten moj dost bavi a tak nemam ziaden problem s ucenim sa,zatial mam tento skolsky rok najlepsie znamky v nasej triede
No na základke tiež ja som sa učila všetko poriadne a na gympli som zlenivelaa úplne ale tak mne sa to nejak v hlave samé ukladá všetko ja sa ani veľa učiť nepotrebujem no tak sa donúť... povedz si napríklad, že kým sa nenaučííš, tak sa nenaješ... alebo nepôjdeš vonku mne to pomáha
Skus sa premoct a ked to nepomoze tak si naozaj vsimni ze ti co maju dobre znamky na strednej su len ti ktori sa v kuse ucia a nevenuju svoj volny cas nicomu inemu, ale potom nevedia nic o svete a to je dolezitejsie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
vitaj v klube =D to aj ja
P.S: VEDOMOSTI NIE SÚ VŠETKO ne?
proste musis sa len premoct
Ako sa donútiť? Proste pevná vôľa, musíš to chcieť a urobiť.
A pamätaj, štyrka vždy stačí na prechod do ďalšieho ročníka