asi mam velmi slabu volu,ale niekedy mam take obdobie,ze sa mi vobec nechce ist do skoly,nakolko studujem odbor co ma nebavi (aj ked nemam zly prospech) a nemam tam ani moc ludi s ktorymi by som prehodila rec.mam z toho zly pocit a uz aj par problemov
Skus ist cez najblizsie prazdniny odrobit mesiac za pas alebo do pokladne v Tescu a zaplat z toho najomne rodicom a skus si kupovat jedlo a velmi rychlo pochopis v akej piči budes bez kvalitneho vzdelania
toto presne som mala ja, hrozne som sa netesila, uplne ma skola vycuciavala, ludi tam som nemohla ani vidiet citit, osnovy zle postavene, hrozne ma to hnevalo. no ale treba si povedat, ze skolu treba mat dokoncenu, ked uz si tomu nejaky cas venoval, zatnut zuby. krajsie to ale nebude, nepride len tak zlom, ze jeeej teraz sa tesim do skoly aspon mne tak neprisiel nech som robila co sa dalo.
@toustikkika heh, stačí si uvedomiť že budeš robiť celý život... a ak si nevybereš dobrú prácu tak to bude ešte horšie,... študujem a chodim do školy už rád... aj ked mam 4priemer
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov