nijak, ja som za akademicky tyzden zozrala tri baliky ciniminies, zuvala sm zurivo a to ma potom ukludnovalo, pametam si kazdy rok je to presne tak:
sedim v kuchyni, par dni pred skuskou, drvim sa jak svina, rozmyslam, aky to ma zmysel, s uzkostou zazeram do okna, auta sa klzu hore dole, ludia v kratkych veciach sa prechadzaju, male deticky stebotaju, slnko osvetluje lakavo chodniky, stromy su viac zelene, vtaky svitoria, na nebi su krasne biele chumace oblakov ktore len leniivo stoja na mieste, ovzdusie sa nesie bezstarostnotou junovych dní, a moja hlava hori od zufalstva, pred troma rokmi nad maturou, pred dvoma nad histolou, pred rokom nad fyziolou rastlin amolekulkou, a teraz to bude najhorsie, osem predmetov naraz na statnice, neviem sa dockat, ako budem vsetko intenzivne vnimat, ale nebudem to moct zazit, lebo budem v starej dobrej kuchynke
ja ziadnu nervozitu nepocitujem, vobec si neuvedomujem, ze to bude matura. stale mam dojem, ze to bude len nejake bezvyznamne testovanie. pri ustnej to bude horsie
Externe prezijeme - jedine na co sa ja osobne velmi velmi bojim, je writing z angliny - a interne su daleko. Relativne. Potom ale zacnu naj prazdniny mojho kratkeho zivota and that's the only thing that keeps me working...
neviem preco, ale ja absolutne nulovo stresujem XD dokonca zacinam mat blby pocit, ze stresujem az prilis malo. jedine matiky sa bojim. ale aj tak, externa mature je fakt o hovne, uplna zbytocnost, vobec v nej nevidim zmysel...
psychycku prirpavu mam takmer za sebou.. napil som sa s kamaratkou a ja cisty nefajciar osm si bol zapalit... a teraz som dojedol pizzu.. .a zajtra sa znova do niecoho pustim.
Maturita? No čaká to aj mňa z písomných si hlavu neorbím, vôbec nad tým ani nepremýšľam... Dako sa snád podarí a ani sa vôbec neučím... Ale ak dodrbem písomné tak sa potom o to viac aspoň budeme snažiť na ústné... A ak ich napíšem dobre tak an ústne môžem trošku srať =D
Ja to berem trosku .... nervozne. lebo mam strach pred jazykmy a pred vsetkym do pice lebo kde vsade sa pozrem tam vidim iba maturity ako to znasaju studenti. bojite sa lebo nie, a ja neviem ake somariny pisu. kebyze to nikde nevidim tak si to ani neuvedumjem, ze za par dni maturujem
Stresujem? Nie, ... nejako to ece na mna neprislo... skor sa tesim, ze to vsetko budu mat za sebou, ze konecne nebudu musiet chodit do toho velkeho ustavu... nech uz je utorok...
Suhlasim s niektorymi, ze ak by sa okolo mna tolko toho nerozpravalo,ani by som strach nemala. Skor sa bojim, ze mi je vsetko jedno...a zda sa mi to cudne..tak radsej stresujem aj ja, nech nemam potom previnily pocit, ak nespavim. ale je to fakt otrasne. uz nech to mame za sebou, co? najhorsi ma caka uctovnictvo.., ktore mam v aprili. z toho fakt stresujem. a ak to spravim aspon na stvorku...tak...zacnem jest mäso
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
uvidime v den D
sedim v kuchyni, par dni pred skuskou, drvim sa jak svina, rozmyslam, aky to ma zmysel, s uzkostou zazeram do okna, auta sa klzu hore dole, ludia v kratkych veciach sa prechadzaju, male deticky stebotaju, slnko osvetluje lakavo chodniky, stromy su viac zelene, vtaky svitoria, na nebi su krasne biele chumace oblakov ktore len leniivo stoja na mieste, ovzdusie sa nesie bezstarostnotou junovych dní, a moja hlava hori od zufalstva, pred troma rokmi nad maturou, pred dvoma nad histolou, pred rokom nad fyziolou rastlin amolekulkou, a teraz to bude najhorsie, osem predmetov naraz na statnice, neviem sa dockat, ako budem vsetko intenzivne vnimat, ale nebudem to moct zazit, lebo budem v starej dobrej kuchynke
Ja som tiež nervózna a to budem predsedkyňa maturitnej komisie
Tak asi by som mala začať stresovať...