potiahnes si a potom nie vsetok dym ale len cast z neho vifuknes ako keby si chcel niekomu poslat pusu ....ja som sa to ucila 1 rok kim som to dokazala
da sa ved jednoducho urob tak ako cimpanz ustamy ze oooo o je to smiesne ale vijde to a pomaly stale len kusok pustaj ten dym a pojde to mam to vyskusane a kup si vodnu fajku ak si nechces dojebat pluca
ako cez net sa to musí zaujímavo ukazovať ja sa to neviem naučiť ani keď známu pozorujem... no jednoducho neťahaj do plúc ale len si potiahni anechaj to v hube (btw. niemôže fúkať) a potom jak ti ti to vysvetliť.... skúšaj robbiť kapra
krúžky sú ľahké, s niektorými cigaretami idú lepšie, napr. s petrami.. LMky majú slabší dym..ale idú.. no každopádne musáíš byť vnútri, proste niekde, kde stojí vzduch, inak sa ti to nepodarí.. keď si potiahneš, trocha dymu vyfúkni (normálne to ale musíš šluknuť), potom našpuliš pery normalne do kružku a NEBUDEŠ TO VYFUKOVAŤ, ale tak ako keby vykašliavať, proste priamo z krku to tak po kúskoch púšťať, normálne ako keby si si chcel odkašlať neviem, či to viem dobre vysvetliť, ale skús
nesmie fukat, a idealne je potiahnut si len do ust...ide to aj s plucami ale ten dym je menej husty..najskor si trosku vyfukni a potom ako keby si chcel zasepkat O, spravi to taky zvlastny zvuk v hrdle ktory budes pocut, a ked zistis ako ho vyrobit..co zistis hned ako ho upocujes tak uz ti to pojde
mne sa to zas darilo robit tak,ze som malinko vyfukol dym ako pisu hore a hned v momente som ho zas potiahol do seba,ked uz bol von z ust a spravil sa z toho kruh...odporucam skusat cez dymku,ale bude sa ti tocit hlava z toho po case
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
krúžky sú ľahké, s niektorými cigaretami idú lepšie, napr. s petrami.. LMky majú slabší dym..ale idú.. no každopádne musáíš byť vnútri, proste niekde, kde stojí vzduch, inak sa ti to nepodarí.. keď si potiahneš, trocha dymu vyfúkni (normálne to ale musíš šluknuť), potom našpuliš pery normalne do kružku a NEBUDEŠ TO VYFUKOVAŤ, ale tak ako keby vykašliavať, proste priamo z krku to tak po kúskoch púšťať, normálne ako keby si si chcel odkašlať neviem, či to viem dobre vysvetliť, ale skús
@h8u išla by som trénovať, ale mám poslednú cigu a je mi ju ľúto prehltnúť/polámať pri dusení sa.