Ahojte, potrebujem nejaky iny uhol pohladu alebo radu co robit v mojej pomotanej situacii.... lebo ja uz vazne neviem... dlho som chodila s jednym chalanom, ale bolo tam moc komplikacii tak sme sa rozisli, a odvtedy (cez rok) su moje vstahy katastrofa....
Pýtaš sa na radu ohľadom toho chlapca z leta?
Pravá láska nemusí mať s očarením nič spoločné. A dôležité je to, ako veľmi ti na tvojom vzťahu s dotyčným záleží. Ak oňho nechceš prísť a máš pocit, že ak váš vzťah posuniete na ďalšiu úroveň, dopadne to zle, tak počkaj, kým buď nebudeš presvedčená, že to dopadne dobre (alebo preto minimálne spravíš čokoľvek), alebo kým ťa tá zamilovanosť neprejde. A ak nad tým, či kvôli svojmu rozhodnutiu oňho prídeš, vôbec nepremýšľaš, tak s ním kľudne môžeš začať chodiť, lebo to asi nie je pre teba až tak dôležitý človek a nech to dopadne akokoľvek, bude to v podstate ok.
A na toho "vysneného" ser určite. To tak býva, že keď niečo dlho chceš a dostaneš to, tak to nadšenie opadne, čo už...
Dokonalý príklad ženy :
Ak niečo nemá tak to chce, ak to potom už má tak už to nechce. Ak má niekto iný niečo čo mala ona ale nechcela to už to zase chce. Ak nevie čo chce aj tak to musí mať. Keď zistí čo chce už to vlastne nechce.
určite radšej s tým mladým ako s tým čo s ním si teraz ak si s ním nemáš čo povedať. a ak máš pocit, že to s tým mladším nebude fungovať, tak proste ostaň načas sama, čo je na tom zlé?
Prave teraz je take zle obdobie, lebo sa stali nejake smutne vedi v mojom zivote a niekoho by som potrebovala... nemam sa s kym rozpravat o koho opriet s kym vlastne travit cas.,,a nejde o to ze by som chcela nieco co nemozem mat.., proste som si myslela ze ten ''vysneny'' je uplne dokonaly, a po kratkom case mi doslo Ze sinemame co povedat,ze je uplne ina povaha ako ja...a proste necitim pri nom nič... ziadne duhy, ponici ani motyle sa nekonaju...
@7 uplny suhlas.. ale radšej som si to nemal čitať až ma to naštvalo kvôli takýmto komentárom na verejných sieťach mam potom v realite nervy na každé dievča
Bože . Ty sa nás pýtaš čo máš robiť vo vlastných vzťahoch? my tvoje city nemáme, rozhodne sa neriaď len srdcom alebo len mozgom. Rozmýšľaj a buď si vyber a neprihliadaj na vek alebo kašli na oboch, buď s nimi kamarátka a možno raz o niekoľko mesiacov/rokov si nájdeš s kým ti je "pohodlne" alebo zistíš, že: "Aha, sakra mala som vtedy to skúsiť"... môj názor je, že za pokus nič nedáš. Na svete je miliardy ľudí predsa....
Vek nie je problem. Sam som mal posledne 33r priatelku a mam 22. A so ziadnou som si tak nerozumel ako snou. Avsak ona hladala nieco ine nezavazne a ja opak.
Na vztahy po dlhom a dobrom kamaradstve si daj pozor lebo s kamarata priatel moze byt ale z priatela kamarat nie. A osobne si s niekym vazim viac dobre kamaradstvo ako vztah ktory sa moze skoncit a vtedy o toho cloveka uplne pridem.
@bobafett vazne to nevidis? vlastne si to tam sama napisala. stale chces toho prveho komplikovaneho a s nicim inym sa neupokojis, takze spat bezhlavo do prveho vztahu! nz
vazne, nevymyslaj ine blbosti. a veta niekde ku koncu, co sa ti zda logickejsie a racionalnejsie ohladom citov ma fakt dostala...v zlom.
@bobafett ako...daj si otazku, ci mas co stratit ak to skusis...nemozes vedet ci by to fungovalo alebo nie...ak si rozumiete, vo viacerych smeroch a ak vychadzate spolu dobre, tak tam pevny zaklad na nieco serioznejsie je a ak ta sexualne pritahuje, tak nemas co riesit, smelo dotoho..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Pravá láska nemusí mať s očarením nič spoločné. A dôležité je to, ako veľmi ti na tvojom vzťahu s dotyčným záleží. Ak oňho nechceš prísť a máš pocit, že ak váš vzťah posuniete na ďalšiu úroveň, dopadne to zle, tak počkaj, kým buď nebudeš presvedčená, že to dopadne dobre (alebo preto minimálne spravíš čokoľvek), alebo kým ťa tá zamilovanosť neprejde. A ak nad tým, či kvôli svojmu rozhodnutiu oňho prídeš, vôbec nepremýšľaš, tak s ním kľudne môžeš začať chodiť, lebo to asi nie je pre teba až tak dôležitý človek a nech to dopadne akokoľvek, bude to v podstate ok.
A na toho "vysneného" ser určite. To tak býva, že keď niečo dlho chceš a dostaneš to, tak to nadšenie opadne, čo už...
Ak niečo nemá tak to chce, ak to potom už má tak už to nechce. Ak má niekto iný niečo čo mala ona ale nechcela to už to zase chce. Ak nevie čo chce aj tak to musí mať. Keď zistí čo chce už to vlastne nechce.
držím ti prsty, aby si si nasal niekoho s kým si budeš rozumieť
Na vztahy po dlhom a dobrom kamaradstve si daj pozor lebo s kamarata priatel moze byt ale z priatela kamarat nie. A osobne si s niekym vazim viac dobre kamaradstvo ako vztah ktory sa moze skoncit a vtedy o toho cloveka uplne pridem.
vazne, nevymyslaj ine blbosti. a veta niekde ku koncu, co sa ti zda logickejsie a racionalnejsie ohladom citov ma fakt dostala...v zlom.