.. mam probleem .. v sobotu mam sutaz - medzinarodnu.. spievam a reprezentujem SR .. aaa nachladla som aj ked som si davala pozor.. a to feest velky.. potrebujem byt do soboty fit ako rybicka..
uvar si harmancekovy caj, a vopchaj sa pod uterak a 15 minut tak dychaj...potom si daj nieco silno mentolove ako anticol a neskor si daj zohriat citron s medom..pomer ako to zvladnes radsej viac medu a hadam pomoze
hmm pi veeľa čaju bylinkového s medom.. neviem či aj na nádchu ale na hrdlo mi to pomohlo ale tak myslím si že je to taký všeliek.. no skúsiť môžeš.. a jasné že budem
tiez mam teraz problem ze koly hrdlu neviem zo seba vydat ziaden ton ale ja nejdem na ziadnu sutaz takze mi to nevadi... ja sa vacsinou snazim liecit bez liekov a budovat si imunitu moja osobna teoria. ale ked potrebujem fungovat dam do seba paralen a ibalgin a na par hodin som plne ready... ale nerobim to moc casto lebo lieky nicia telo. prajem vela uspechov...
@8 nie neemam ziadne videjkoo .. zatim.. ale v buducnosti nevylucujem ze mooze byt .. a co sa tyka tych songov.. moje srdcovky.. pesnicky blizke mojmu srdieecku
pls..poradte mi cez wikennd idemm na party aa kuratt dneess som ochorela co mamm robitt welmii sa tam tesimm awe necemm taq byt ..ze stale budemm len smrkatt a mamm zapchaty nos prosimporadte ocenimm a wyskusamm kazduu radu dakujemm pistee
poradte mi prosimm cez wikennd idem na party a chcemm tamm bytt fitt nechcemm tam stale smrakkk atd akuratt dness som dostala nadchuu prosimmporadte ocenimm awyskusamm kazduu wasu raduu lenn piste prosiimm welmi mi na thom zalezii
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
a veľmi veľa čajov celý deň, napr. majoránkový, mätový, prieduškový
skús sa naparovať nad kamilkami