vobec to nie je o vztahu medzi muzmi a zenami, kde su moznosti naschval formulovane uplne retardovane, lebo v tvojej hlave to inak ani nemoze byt, ako tak, ze ak je chalan mily, tak ma z toho obcas sex len preto, ze je pekny, alebo kto vsetko je ku zenam drzy a akoze reaguju pozitivne.. fakt nic ine ani nevies riesit, len to, ako zeny vyuzivaju a su povrchne a chcu len sex a nechcu dobrych miluckych chlapcov ako si ty a bla bla..
@hoperpohroma domyslas si a nabuduce ma aj otaguj, lebo vyzeras potom ako zbabelec....a preco ta to vlastne tak serie co riesim? To, ze je to vlastne pravda? Inak ja nie com milucky chlapcek, bol som nim, a uz nikdy nim nechcem byt, lebo zeny naozaj chcu zlych chlapcov, a mily chlapec si nechce kupit sex tym, ze je mily, on ma rad tu zenu, preto je mily, a to je rozdiel. Ci ak ty chces mat sex s chlapom, tak budes k nemu hnusa ci co? Preto som tam dal moznost,ze ak je chlap mily a pekny,tak ma ten sex, lebo sex sa kupuje pritazlivostou alebo prachmi, nie spravanim..
@hoperpohroma ty ma nezvyknes otagovat aj vo forach, ktore som nezalozil, takze nekecaj, ze to robis naschval kvoli tomu....jediny odpad je v tvojej hlave
@zajkousko
ale ty nie si bukvica, ale gay - to je rozdiel.
Vysvetlím: gay je chalan, ktorý sa aj ako chalan narodil aj ním stále je, len je inak orientovaný. Buzerant je síce chalan, ale správa sa ako baba a aj sa niekedy oblieka ako baba. Zatiaľ čo gay nie je chorý človek, buzerant je
k téme: snažím s byť ku každému milí a to nie len k babám, no škoda že si to nikto neváži
@zajkousko
no ved toto, lebo ked niekto spomenie slovo gay tak si predstavý preafektovaného chlapa, ktorý sa hrá na babu, alebo že trtká z niekym, že to takto musím povedať. Hoci nie vždy to tak musí byť. Wrong way
ak sa to myslí, ako k ženám (potenciálnym) partnerkám, tak ma nezaujímajú, inak ženy - kolegyne, kamarátky normálne, gentlemansky, milo sa snažím, s cudzími sa nebavím, max tak pustím miesto v buse, vlaku, alebo dvere podržím, či pustím do dverí prvú
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
veď viete, prašule
lebo zena je ako automat a hadz do nej korunky dobroty a ona ti potom da
-.-
dpc k ludom sa snazim nebyt hnusna uz len preto, ze je to elementarna slusnost -.-
je mi ta seriozne luto, o inom ani nevies rozpravat, furt tu len tie tragicke vztahy rozoberas.
vobec to nie je o vztahu medzi muzmi a zenami, kde su moznosti naschval formulovane uplne retardovane, lebo v tvojej hlave to inak ani nemoze byt, ako tak, ze ak je chalan mily, tak ma z toho obcas sex len preto, ze je pekny, alebo kto vsetko je ku zenam drzy a akoze reaguju pozitivne.. fakt nic ine ani nevies riesit, len to, ako zeny vyuzivaju a su povrchne a chcu len sex a nechcu dobrych miluckych chlapcov ako si ty a bla bla..
zvysok je proste odpad
ale ty nie si bukvica, ale gay - to je rozdiel.
Vysvetlím: gay je chalan, ktorý sa aj ako chalan narodil aj ním stále je, len je inak orientovaný. Buzerant je síce chalan, ale správa sa ako baba a aj sa niekedy oblieka ako baba. Zatiaľ čo gay nie je chorý človek, buzerant je
k téme: snažím s byť ku každému milí a to nie len k babám, no škoda že si to nikto neváži
u nás sa gayom hovorí bukvica, iny kraj, iný mrav...... :-S
no ved toto, lebo ked niekto spomenie slovo gay tak si predstavý preafektovaného chlapa, ktorý sa hrá na babu, alebo že trtká z niekym, že to takto musím povedať. Hoci nie vždy to tak musí byť. Wrong way
Až moc ich tu je v tomto širokom okolí.
@mm47 lepsie ako nic