Ahojte priatelia,polozil som tuto otazku a zaujimali by ma vase nazory nato ako si vazit kamaratov a co pre vas znamena kamaratctvo.Ja,ked uz mam aj kamarata ci uz kamaratku tak,ked ju/ho poznam dlhsie,tak zacnem moc doverovat a pomahat a zialbohu som na
no a... neviem, proste im dôveruj ale s tým, že sa na nich nenaviažeš úplne, proste stále musíš byť sebestačný aby keď sa niečo dosere ťa to nezlomilo tak strašne
@patrik1985 Považuj kamosov len za také "odtrhnutie od nudy počas vyučovania"....
Viac v tom nič nehladaj lebo vsetci ludia su svine!
Musís im ukázať že ty si ten vyssí.
Poviem príklad: moj kamos furt hovoril mojmu druhému kamosovi že som gay, jebo, neviem čo vsetko. Uplne sa domna navážal ale do očí nikdy nič nepovedal.
Bol som ťuťmák a nechal to tak. Ten druhý kamos mi to vsetko vravel.
Ten prvý kamos mi potom už aj do očí začal tak naznačovať že akože zo srandy vsak vies.
Ze "na svete je tolko gayov, že, ?" sa ma spýtal......
Ja som to nehal tak.
Ale odkedy som začal spievať!!!! Odkedy som začal spievať mi vstuplo ego na uroven Rytmusa. Ked mi druhý kamos povedal že zas vravel že som gay, prisiel som za prvým kamosom, jebol o lavicu (a moje hodinky dávali mojej ruke väčsi respekt) a spýtal sa ho: Ja som gay?
Spýtal som sa ho to najprv potichu. On s vyplesteními očami sa pozrel na druhého kamosa ktorý mi na začiatku vravel nech mu to nehovorím že mi to hovorí.
Potom som skríkol "Ja som gay???!!!" a vsetci sa začali kukať na nás.
On len povedal že : čooo?
A ja som mu jebol taku pesť že sa zjebal zo stoličky, moje posilnovanie ma aj učinky.
On sa postavil a povedal "buzerant jebnutý!" a isiel ma zabiť ale mal smolu ja som začal spievať a bol zomna čávo.....
Chytil som ho pod krk, nadvihol nad zem (normálne mal nohy asi 10cm nad zemou) a začal pestovať do xichtu a potom odhodil do lavice ktorá sa skoro prevrátila. On uplne v soku reval uplne vyplasené oči atd.
A v tom sa moje ego este znovu zodvihlo že aký som čávo som si povedal...
A odvtedy maju vsetci respekt
A žiadnemu kamosovi neverím.... je to len odtrhnutie od nudy!
Ak by mal dalsí velku hubu tak by dostal a o tom každý vie, najmä vsetci vedia jak nenávidím gayov a ked počuli toho prvého kamosa vraveť že JA som gay, tak už usto vedeli že ked sa to dozviem bude zle....
Ale ja som to vedel už dlho predtým...
@kittan Ja poviedky nepísem ja len písem historky z reálneho života.
A prečo tak negatívne reagujes? Ze si ti gay! Alebo ta sikanuju! Jedno z toho isto!
mne osobne trva veelmi dlho kym zacnem niekomu doverovat ale ked sa tak stane tak dam do kamaratstva vsetko lebo ich uz poznam a viem co od nich cakat ale stale plati doveruj ale preveruj je dolezite si kamaratov vyberat a taktiez si clovek musi doveru a priatelstvo zasluzit.. netreba pokladat za kamarata kazdeho ,,dobreho znameho "
prvým predpokladom dôvery k nejakému človeku u mňa bolo vždy to, že dotyčného dobre poznám, jeho povahu, reakcie na určité situácie...ak memáš rozvinuté " social skills" alebo odhad na ľudí, tak si to skús na ľuďoch natrénovať, skúmaj, ako sa správaju k okoliu a aj k tebe...
a samozrejme, keď nájdeš tých správnych ľudí, treba si ich vážiť, kamarátstvo je pre mňa jedna z najdôležitejších hodnôt..
dobrí kamaráti sa ti neozývajú len vtedy, keď od teba niečo potrebujú, alebo keď si momentálne pre niečo " populárny"
pozoruj, či sú k teba pozorní, zaujímajú sa o tvoj život aj v bežné dni, vyhľadávajú tvoju spoločnosť...už som to tu niekde písala, ale myslím si, že dobré kamarátstvo by malo byť vždy recipročné, čiže by ste sa o seba navzájom mali zaujímať rovnakou mierou, pomáhať si atď.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
no a... neviem, proste im dôveruj ale s tým, že sa na nich nenaviažeš úplne, proste stále musíš byť sebestačný aby keď sa niečo dosere ťa to nezlomilo tak strašne
oh, že práve ja dávam takéto rady
Viac v tom nič nehladaj lebo vsetci ludia su svine!
Musís im ukázať že ty si ten vyssí.
Poviem príklad: moj kamos furt hovoril mojmu druhému kamosovi že som gay, jebo, neviem čo vsetko. Uplne sa domna navážal ale do očí nikdy nič nepovedal.
Bol som ťuťmák a nechal to tak. Ten druhý kamos mi to vsetko vravel.
Ten prvý kamos mi potom už aj do očí začal tak naznačovať že akože zo srandy vsak vies.
Ze "na svete je tolko gayov, že, ?" sa ma spýtal......
Ja som to nehal tak.
Ale odkedy som začal spievať!!!! Odkedy som začal spievať mi vstuplo ego na uroven Rytmusa. Ked mi druhý kamos povedal že zas vravel že som gay, prisiel som za prvým kamosom, jebol o lavicu (a moje hodinky dávali mojej ruke väčsi respekt) a spýtal sa ho: Ja som gay?
Spýtal som sa ho to najprv potichu. On s vyplesteními očami sa pozrel na druhého kamosa ktorý mi na začiatku vravel nech mu to nehovorím že mi to hovorí.
Potom som skríkol "Ja som gay???!!!" a vsetci sa začali kukať na nás.
On len povedal že : čooo?
A ja som mu jebol taku pesť že sa zjebal zo stoličky, moje posilnovanie ma aj učinky.
On sa postavil a povedal "buzerant jebnutý!" a isiel ma zabiť ale mal smolu ja som začal spievať a bol zomna čávo.....
Chytil som ho pod krk, nadvihol nad zem (normálne mal nohy asi 10cm nad zemou) a začal pestovať do xichtu a potom odhodil do lavice ktorá sa skoro prevrátila. On uplne v soku reval uplne vyplasené oči atd.
A v tom sa moje ego este znovu zodvihlo že aký som čávo som si povedal...
A odvtedy maju vsetci respekt
A žiadnemu kamosovi neverím.... je to len odtrhnutie od nudy!
Ak by mal dalsí velku hubu tak by dostal a o tom každý vie, najmä vsetci vedia jak nenávidím gayov a ked počuli toho prvého kamosa vraveť že JA som gay, tak už usto vedeli že ked sa to dozviem bude zle....
Ale ja som to vedel už dlho predtým...
A prečo tak negatívne reagujes? Ze si ti gay! Alebo ta sikanuju! Jedno z toho isto!
a samozrejme, keď nájdeš tých správnych ľudí, treba si ich vážiť, kamarátstvo je pre mňa jedna z najdôležitejších hodnôt..
dobrí kamaráti sa ti neozývajú len vtedy, keď od teba niečo potrebujú, alebo keď si momentálne pre niečo " populárny"
pozoruj, či sú k teba pozorní, zaujímajú sa o tvoj život aj v bežné dni, vyhľadávajú tvoju spoločnosť...už som to tu niekde písala, ale myslím si, že dobré kamarátstvo by malo byť vždy recipročné, čiže by ste sa o seba navzájom mali zaujímať rovnakou mierou, pomáhať si atď.