Poznáte to, hrdina si jedného dňa vyjde z domu a ide do sveta, zachráni princeznú, zabije draka, alebo získa poklad... Poprípade zažije neopakovateľné dobrodružstvo... A teraz si predstavte, že ste ten hrdina. Ako by ste to všetko spravili?
povedala by som mame a otcovi nech ma teda vypravia do sveta. do šatôčky chlebík a kúsok syra s cibuľou. zavesím na paličku a vyberiem sa teda do sveta. stretnem starú babku, ktorá bude chcieť pomoci, a za to mi dá kúzelné bylinky. pôjdem ďalej a stretnem starého kováča, ktorý sa bude teperiť s vodou, tak mu pomôžem. za to mi dá pevný meč. pôjdem ďalej a stretnem zlého čarodeja. dva roky budem u neho v službách. uspím čarodeja bylinkami od babky potajomky si očarujem meč. naučím sa z jeho kníh všetky kúzla. budem s ním bojovať a zabijem ho očarovaným mečom. ujdem mu a vydám sa ďalej. stretnem zlého draka, ktorý už dva roky väzní princeznú. premením sa na dinosaura a zjem ho. potom sa premením znova na človeka a vezmem princeznú a vydáme sa spolu do sveta.
@shizofrenik ja viem pár som aj reálne stretol, viac mi ide o verejný názor na to, či by sa dalo žiť týmto spôsobom života, nezamestnaný, cestovať a žiť len z odmien čo dostaneš
zobrala by som si najd§ležitejšie veci na prežitie a šla by som na výpravu. zavolala by som si nejakých dvoch -troch kamarátov a šli by sme kam nás nohy zavedú, a cielom by bolo prežiť a prejsť čo najväčší kus sveta a zažiť čo najviac dobrodružstiev...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
Superherovia vymreli.
ak hej, tak potom: Eat shit and die!
Ale človek čo chce ísť do sveta zabíjať draky a zachraňovať princezné je buď mentálne retardovaný alebo má pocit že je superhrdina.
čo zachová si zdravý rozum v tejto chorej dobe.