Ahooj, budem mať 13 a veľmi by som si chcela zahrať vo filme alebo aspoň reklame Neviete niekto o nejakom konkurze (najlepšie v blízkosti TN) pre deti alebo teenegerov? Je to fakt asi môj najväčší sen tak ak máte nejaké info napíšte mi pls
Nato, aby si sa uchytila v kinematografií potrebuješ ani nie tak talent, ale skôr známosti na správnych miestach a pozíciach...v opačnom prípade sa obávam, že to budeš mať veľmi ťažké.
Začni s nejakým kúžkom dramaturgie, prípadne keď pôjdeš na strednú školu, tak choď na konzervatórium - síce jeho vyštudovaním nemáš garantovanú pozíciu herca, tak ale...je to nato "kvázi" špecializované...
@firestorm tak ja som si zahrala v jednom SK seriály ešte keď som bola mala možno 12 a to bol normálny konkurz a žiadne známosti som nemala a hlavná postava, nie vedľajšia,,
@lenkaska1 Nehovorím, že sa to nedá aj touto formálnou cestou...ale tak keď si to zoberieš prakticky, tak veľa sa tu toho u nás nenatáča, a keď aj áno, tak všade sa objavujú len tie isté známe tváre...
@firestorm no ja mám pocit, že sa tu toho natáča príliš.. a hlavne trápne nudné slovenské seriály s otrasnými hereckými výkonmi.. a hej, sú všade tie isté tváre ale podľa mňa ani nemajú koho bsadiť, tých hercov je dosť a keď je tam niekto nový tak väčšinou je to slabota.. a celkovo je to slabota
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
Začni s nejakým kúžkom dramaturgie, prípadne keď pôjdeš na strednú školu, tak choď na konzervatórium - síce jeho vyštudovaním nemáš garantovanú pozíciu herca, tak ale...je to nato "kvázi" špecializované...