Neviete, ako sa stať policajtom? Momentálne som na gympli, učím sa dobre, jednotky max pár dvojok... Takže, ako sa stať policajtom? Ísť na policajnú akadémiu do BA? Ale počul som niečo, že sa tam dá veľmi ťažko dostať, väčšinou len po známosti... Alebo
@marek2031 podaj si zadost na policajny zbor ak ta zeberu tak pojdes na polrocny kurz do pezinka a si policajt na najnizsej pozici. a odtial je lahko sa dostat na policajnu akademiu..
ja som tiež počula že sa tam dá ťažko dostať ale v každom prípade to nieje nemožné keď pár známych sa tam nejak dostali ale poznám aj takých čo nespravili buď psycho testy alebo tie fyzické
kamos je na policajnej a vravel, ze su tam relativne tazke prijimacky..tiez isiel z gymnazia, robil skusky ako z nauky o spolocnosti, matematiky, tusim z anglictiny, zda sa mi, ze aj z dejepisu..a viac si nepamatam
@semhamforas ono sa zda, ze ked koluju o policajtoch take vtipy, ze je tam kazdy dmnt ale tam musis mat kondicne testy uplne skvele..plavanie, beh, vsetko tip top
@marek2031 Tak ako písal v @3 + na internete si pozri kondičné testy. A robia sa tam aj psychotesty, ak ťa zoberú, tak ideš do Pezinka na pol roka, dostávaš základný plat.
Policajtom sa mozes stat aj bez vysokej. Daj si ziadost k policajtom do zamestnania a po prijati ta poslu na par mesiacov trebarz do Pezinka na SOŠ PZ kde ta vyskolia.
@marek2031 : Ty vieš, čo chceš? Najprv tu zakladáš príspevky týkajúce sa geografie, demografie, potom zvažuješ, či nie je lepšie ísť na nejaké právo, ekonomickú, potom riešiš dilemu, či zvoliť vedecký alebo učiteľský odbor kvôli uplatneniu a teraz policajná akadémia??? Škoda ti radiť, lebo za týždeň sa tu budeš pýtať na úplne iný odbor. Howgh.
má úplné stredné vzdelanie s maturitou, skusky : beh na 100 metrov
skok ďaleký z miesta
ľah - sed za 2 minúty
zhyby opakovane
beh za 12 minút
plávanie na 100 metrov
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
Al inak som počul že je to dosť o známostiach sa dostať na Policajnú akadémiu a to nehovorím o tom akú kondičku tam musíš mať...
Iný spôsob ako sa stať policajtom?....a čo si? myslíš nejakú skratku cez kapitánkynu spálňu?
...klamár je to!
to je neoficialne heslo PA v BA. a to bez srandy.
z dobrych zdrojov viem, ze 85% jej absolventov je TOTALNY odpad moralky i spolocnosti. fakt to chces?
ak ťa nezoberú na akadémiu, tak môžeš skúsiť, asi v Žiline to je, nejaký kurz, asi trojmesačný, ale musíš si zacvakať
kamarát to pred pár dňami úspešne ukončil, ale on bude len mestský
skok ďaleký z miesta
ľah - sed za 2 minúty
zhyby opakovane
beh za 12 minút
plávanie na 100 metrov