A tak dajte aj svoje postoje. Budem rada. Lebo dnes ma naštvala spolubývajúca,keď prišla a opýtala sa: Ty sa učíš, a na čo? Kedy máš skúšku...A ja na to: Od minulého pondelka každý deň, plus opravné...A ostala vyvalená, že čo som akože za dementa, keď rátam opraváky...To je fakt taká hanba??? Študujem cudzí jazyk, a je to fakt náročné. A neznášam, keď sa so mnou porovnáva slečna, kt. študuje sociálnu prácu....Takže ja sa prikláňam k možnosti A A dakujem za odpovede.
Noo tak niečo medzi druhou a tretou odpoveďou Skúškové zvládam v pohode, nedá sa povedať že by sa nedarilo, samé Ačka, až na jedno, klop klop Na opravnej skúške som bola len raz v živoe, aj to nie že by som neurobila, ale dala som Ečko - nemčina, ble No jo, po peniazoch idem, ako tradične, ide mi o štipko
ja sa tu drvim nejake vzorce, a ine hovadiny ktorym skoro vôbec nechapem...a je mi jedno aj ked pôjdem na druhy opravak...a je mi aj jedno ked mam same E-cka....a presne si to vystihla...tiez neznasam take: ty mas problemi so skuskami?...a povie mi to niekto kto studuje ucitelku v skôlke a jeho skuska je preplavat sirku bazenu alebo doniest herbár
Nooo teraz mam prve skuskove a zatial je moja bilancia jedna skuska robena/ jedna nespravena....absolutne mi je jedno ze ako prejdem na ake znamky....stacia mi uuplne ecka...ale myslim ze to vacsine ktory studuju matiku
uz aby bol koniec skuskoveho. nie, ze by som bola v depkach, ale viem si predstavit aj nieco ine, ako sediet nad knihami cely den. a jasne, nezalezi na znamkach, len nech spravim. zatial sa darí, klop klop klop klop klop klop..
preboha, majlos ja už by som v polke janua ozelenela.. .ten pocit, že iní majú jednu dve, a ja ešte toľko... vrruuéév, dnes som ale nezrobila skúšku, pohorela som na celej čiare z môjho naj predmetu to je osud no čo už, oddnes už prioritou prvou sú skúšky, toto bol taký kopanec, že som kvôli nemu zožrala dva balíky čipsov, logla si koly bez kofeínu, pozrela tri diely aktoch x, mulder je dobré psycho antibiotikum, a teraz sa tu kolíšem a bedákam, čo ma odzajtra čaká musím to prežiť, všetci, držím palce aj vám
jáj, a dala by som samé éčka, ale zase až tak samé nie, aj keby som chcela, to sa nepodarí, daktoré predmety sú ľahké, ale zo štátnicových z genetiky som mala tri ečka
zajtra posledna skuska a mam to zrku.. nikdy som sa neucila koli znamkam, vzdy stacilo aby som presla, ale tento semester sa obzvlast vydaril...to bude asi tym, ze ej traaapne lahky..skoda, ze nie su vsetky take .. drzim vam vsetkym palce, nech to tiez rychlo dotiahnete do uspesneho konca
ach... tolko volneho casu som za cely semester nemala ako posledne 2 tyzdne.. a este tyzden nicnerobenia ma caka. potom 2 skusky posledne, lahke.. a je to
moje prve skuskove, ale zatial sa mi to moc paci
ja na opraváky chodím... nie však preto že by som si chcel zlepšovať z céčka na áčko... proste sa tam občas nedobrovoľne zjavím a snažím sa vyčarovať z dvojpísmenka (fx) písmenko jedno
nájt, ja som sľubovala hory doly učiteľke, že prídem si opraviť ečko z mikrobov, a naozaj som strašne chcela, ale vysrala som sa na to, a potom som sa modlila len, aby som ju v živote nevidela, lebo si ma pamätala, a tak som ju po dvoch rokoch stretla nedávno, eh, pozerala na mňa veselo našťastie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
moje prve skuskove, ale zatial sa mi to moc paci
nirvanka, len aby to tak bolo aj v bc ročníku prvý ročník sa páči každému