kebyže vidím len film tak ma to tak nenadchne ako keĎ som čítala knihu...ono nieje to zlý film aj kniha je dobrá..len média to tak doje*ali že každému je zle pri slove Súmrak
krista prestante už prosííííím stymito prijebanymi anketamy témamy čo sa týka tohto filmu.. každý každučičký tyžden mesiac ... to tu je...a stále otom istom !!!!!!! boha
tu nadavku som si už nemohol odpustit proste s prepáčenim...Lezie mi to nanervy už (ospravedlnujem sa ale inak sa to už nedá napísat,povedať) už je to horčie ako tie ankety typu...chce ma nechcema..a tak sak co ste more toto sauž nedá... xD tu už nevdiet poradne ankety ...pred nwm kolkymi hodinami tu bola anketa.... """ Ako sa máte """ to čo má byt ???
inak vsetci z was .... vecsina ste twilight ani nevideli, alebo ak hej, tak len kusky, v triede som ho videla len ja ,,, kazdy hovoril ake blbost ... a teraz .. je nas 14, a 7-ho maju radi ,,, skuste neudsudzovat inich ..... ja neznasam harryho pottera a HSM , ale nejdem im vinadat ze jaky su to ceci xxxx ........ aj ked by som mohla ...
ano newidela so m ho a co??? a ani nechcem... stacila mi uputavka.... vacsiu howadinu ani wymyslet nemohli... nechapem jak sa mou taketo "rozprawky" niekomu pacit... ACH JAJ
Pozrel som si teraz trailer a ani sa mi ten film nechce pozerat ... Typicky USA film - nejaki dvaja (jasne ze chlapec a dievca a zhoda nahod ze v rovnakom veku) zistia ze maju neviem ake rozpravkove schopnosti. Potom sa im postavia dalsi supermani s inymi rozpravkovymi schopnostami a zacina velky boj pocas ktoreho hlavni hrdinovia stracaju silu a zalubia sa a ako tak zomieraju vstanu zrazu z mrtvych vsekych pozabijaju a na konci HAPPY END a v pozadi americka vlajka...
Radulik7 ..... gramatika?? omg, tha to si zastaraly clovek ..... lol ,,,, aj skumam to, co chcem .... ja mam svoj nazor, a vy swokj, was problem , nie moj ....
Ked sa človek chce zasmiat - tak staci napisat nejaku anketu a potom citat co ludia pisu.....je to welka haluz citat .....kazdy ma svoj nzor a nikomu ho neberem a preto ssa k tomu ani nejdem vyjadrova
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
film podla knihy - slaby
Uz ma to nudi