Videl som len jeden diel a stacilo mi. Uroven ludskej stupidity bola pre mna nie len zufalo neznesitelna, ale miestami som mal dokonca pocit, ze je len hrana.....
Pozerala som to asi 2x tak 10min. kks strašne trápne ako sa tam zosmiešnuju a chytaju za slovíčka až to je trápne.Neviem ale ja by som teda nedokázala to čo ony tam robia
Včera sme to s mamou pozerali, ja som prišla nasratá z krčmy, dali sme sa do pyžám a smiali sa jedna druhej, že sme krásne dopadli. Obidve bez chlapov, v pyžamách a pozeráme Farmára. V každom prípade, ten tlstý farmár, ktorý sa nikdy predtým nepozkával či ako to má, je hírou
V tomto celosvetovom formate zabavy malo ist o to, ako krasna mlada baba zabojuje a ziska krasneho farmara s perfektnou fungujucou romantickou farmou v krasnom prostredi. Slovenska verzia: skrachovane existencie bojuju o poslednu sancu s netvormi na zahnojenych rozjebanych barabizniach odkial uz kazdy normalny usiel...
videla som asi 3 minúty prvej časti, potom som sa zavrela v izbe. ale momentálne mám na FB medzi priateľmi niekoľko Mariánov, Martiniek, bielych silóniek v lodičkách a tak. a vďaka tomu, že stále linkujú horúce info priamo z portálu topky.sk presne viem, čo je nové!
@stenatko : Spolužiačka mi sľúbila, že sa vydá za svojho frajera, ale len pokiaľ jej prídem na svadbu v ružovom tope s flitrami a červenej minisukni... a pokiaľ naberiem ešte pár kíl, aby som sa aj postavou podobala na tú "vzornú mamičku"
videla som koniec jedného dielu - to s tým mobilom.... toľko úbohosti a obmedzenosti dokopy, že som nevedela či sa smiať alebo plakať. nakoniec som sa rozhodla pre to prvé
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
56 komentov
A smejem sa na to najviac!
Tá šialená krava s tým telefónom ma rozosmiala. Človek by čakal, že to také 14-ročné deti a nie dospelá žena.
že to môžu takú stupiditu jebnutú dávať do TV!!!!!
Či už ide o tú Martinu, alkoholičku Vierku, či ako sa volala a podobne.
Do reality show sa vždy vyberajú aj takýto ľudia, lebo bez nich by to nemalo takú sledovanosť.
Inak mám pocit, že už toľko zábavy nebude, tie najväčšie zabavačky už odišli,bude to už viac o boji a o hádkach...
teta s ružovým topíkom má štýl
nemam rad relacie kde vyuzivaju hlupost druhych k pobaveniu publika :/