@kiksauri - nie že má byť, ale už je - "Život online" (The Social Network) rež. Davida Finchera... a čo je na tom? Keď existuje film o Google a Mrkvosofte, prečo by nemohol o FB?
Keby to bol dokument tak mám jedno, ale.. ľoľ? Teda možno dačo také, ale tagline "You don"t get to 500 million friends without making a few enemies" a žánrové zaradenie do drámy tomu moc nenasvedčuje, či..?
Dokument to asi nebude, takze zrejme pojde o nejaky internetovy romanik alebo nejaky vrah cez dlhe nocne chaovania nahovori nejakych ludi na hromadnu samovrazdu a nejaky policajt ich vcas zastavi.
Jedno z toho, ale kedze FB chce mat dobru reklamu, skor to prve.
Columbia Pictures a režisér David Fincher našli hlavných protagonistov snímky The Social Network, ktorá rozpráva vznik a vývoj sociálnej siete Facebook. Postavu výkonného riaditeľa Marka Zuckerberga stvárni Jesse Eisenberg (Klub vyvolených). Vo filme sa predstaví aj Justin Timberlake ako prezident Facebooku - Sean Parker, a Andrew Garfield, ktorý si zahrá ďalšieho zo zakladateľov Eduarda Saverina.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
@hajzelodkosti no...tak potom robia film aj o FB ..
» www.thesocialnetwork-movie.com/...
a bude tam hrať aj Justin Timberlake!
@salora ved ja proti tomu nic nemam mne sa to praveze paci
Pekne so mnou ideš na premiéru!
Jedno z toho, ale kedze FB chce mat dobru reklamu, skor to prve.
a slovenská premiera vychádza na moje narodeniny! *yuch*
@hajzelodkosti prosím? Len Ti pripomeniem, že ten film sa týka našej profesie. Tak ticho! A chcem vidieť nadšenie!
@drejka
Toho, že by to mala byť nejaká afektovaná blbosť pre FB závislákov určitého veku sa myslím nemusíš obávať
@hluzar
O čom to bude sa dá pozrieť na nete:
Columbia Pictures a režisér David Fincher našli hlavných protagonistov snímky The Social Network, ktorá rozpráva vznik a vývoj sociálnej siete Facebook. Postavu výkonného riaditeľa Marka Zuckerberga stvárni Jesse Eisenberg (Klub vyvolených). Vo filme sa predstaví aj Justin Timberlake ako prezident Facebooku - Sean Parker, a Andrew Garfield, ktorý si zahrá ďalšieho zo zakladateľov Eduarda Saverina.
(Z CSFD)
Ak chceš, tak sa stavím
Ale ozaj, Fincher netočí blbosti, vlastne všetky jeho filmy sú vážne a pochmúrne
» www.csfd.cz/reziser/2895-da...