Ako sa volal film o mimozemšťanoch, kde tí mimozemšťania vyzerali ako ľudia, ale dokázali prevrátiť kolená na druhú stranu? Nepamätám si, kto tam hral, ale zdá sa mi, že dej sa odohrával aj v Mexiku. Chcem si ten film pozrieť, ale nepodarilo sa mi ho nájs
sakra tiez ten film poznam.. hmmm sory nenapada ma jak sa vola len sa pamatam ze to malo este aj pokracovanie.. este doplnil ze ty mimozemstania mali take gule co vedely okolo seba vtiahnut do seba vsetko..
Poznám veľmi dobrý film Horal. Avšak neviem jeho Anglický Názov. Film bol v nemčine s jednohlasným dabingom. Je o chlapíkovi ktorý býva v tmavom horskom zrube. Na drevenom stole chýta ostré vecičky a dáva si do kufra . Má silne ,veľké ruky. Odchádza a presúva sa na letisko. Potom ide na terminál a rozpráva sa s dalším chlapíkom . Ukážu jejo tvár. Je znetvorená veľkými jazvami. No žiadny krásavec. Ide domesta,kde sa ubytuje jednej izbe s vysunutým balkónom. Vyťahuje obsah Kufra. Sú to rôzne nože a dlhé ihlice. Nakoniec vytiahne čierne jedovaté hady. Hra sa s nimi. asi z nich nemá veľký strach. S tých hadov pomocou striekačky vysáva ich jed. Požíva ich ako vražednú zbraň. Polícia ma zrazu kopu práce. Tento film obsahuje 3 pekne hnusné a desivé scény. Prvá scéna sa odohráva na ulici. Dvja detektívi vypočuvajú možného Svedka . Je ním Bezdomovec. Uprostred Výsluchu mu však bumerang ostrý ako britva odsekáva hlavua on padne dne na zem. Vystrašení detektívi ho zdvihnú a vida le krvacajúci krk. Druhá scéna sa odohráva v kupeľni. Jeto Milostná vaňová scéna s dvoma mladými milencami. Potom sa však bielý záves odhrnie a milému Chalanovi vráža neznáma ruka do zadku strekačku s jedom . Vydesená dievča ani nestihne poriadne vykríknuť ,keď jej vraža striekačku rovno do prsníka. Veľmi pôsobivá scéna to mi verte. no nallepšia je tretia finalová scéna s balkómom. Zásahová jedotka konečne obkľúči byt toho psychopata a vyzve ho aby sa vzdal. On nepočúva ,púšťa si hudbu a hrása so svojimi čiernymi hadmi. Dáva si dokonca na plecia a mazá sa s nimi. Potom nakoniec vyjde na bálkom a pronenáduje sa s tými hadmi. Ako by sa nič nedialo. Ale sa dialo. Detektív ho posledný krát vyzýva aby sa vzdal. Dáva pokyn na zásah ,policajt nabíja brokovnici a vystrelí. Hlava toho psychopata doslova vybuchne . On padá bez hlavy cez balkón rovno na ľudí. Vznika panika a polícia robí čo može ,aby situáciu zvládla. Bohužiaľ tento film bol vymazaný. Nepamätám si jeho pôvodný názov len slovenský. Vedeli by ste mi pômocť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
tu to mas dufam ze je to on
Ďakujem to je on
Len teraz sa mi ho nejako nedarí nájsť na nete k stiahnutiu...