Chcel by som vedieť či niekto vie názov filmu ktorého obsah je asi takýto - film bol o katastrofách ktoré sa stávali na rôznych miestach po svete a jeden chlapík sa na ne chodil pozerať. Používal k tomu takú zvláštnu mincu pomocou ktorej sa ´´premiestňova
to mi pripomenulo, ze aj ja hladam jeden serial uz si vela nepamatam a neviem, ci ho este niekto bude vediet identifikovat...
tiez chodil na Markize a hlavna hrdinka bola dievca, stredoskolacka, a serial bol o jej zivote, rodine...
hlavne si pamatam, ze mala sestry-dvojicky, take rysave, a v jednej epizode sa do ich rodiny dostalo male dieta a dvojicky sa bali, ze uz pre rodicov uz nebudu ony tie najmilsie, preto si chceli "vyrobit" jamky na licach ... a tusim sa ten serial volal "niekto ako ja" alebo na ten styl...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Teraz už len ten seriál
Tiež som to dlho zháňala a len teraz mi napadlo hľadať to na csfd
tiez chodil na Markize a hlavna hrdinka bola dievca, stredoskolacka, a serial bol o jej zivote, rodine...
hlavne si pamatam, ze mala sestry-dvojicky, take rysave, a v jednej epizode sa do ich rodiny dostalo male dieta a dvojicky sa bali, ze uz pre rodicov uz nebudu ony tie najmilsie, preto si chceli "vyrobit" jamky na licach ... a tusim sa ten serial volal "niekto ako ja" alebo na ten styl...