Mám mnoho mien v mnohých krajoch: Mithrandir u elfov; Tharkun ma volajú trpaslíci; Olórin som bol v čase mojej mladosti na Západe ktorý je zabudnutý; na Juhu som Incánus; na Severe Gandalf; na Východ nechodím
Teda, ale že mne sa podarila taká fasa diskusia. A kolko komentov, no juuuj. A ja som si myslel, že tolko komentov, to je iba pri diskusiach o tráve alebo USA. Ale došiel som na túto životnú otázku a založil som hneď diskusiu. 8)
@wewo Lenže tu ide o to, že očakávajú odo mňa tú neustálu komunikáciu, lebo ja som zakladatel tejto diskusie, dobre sa rozvila a musím ju viesť ďalej, no. A aj tí, čo založili diskusie o tráve alebo USA, tiež museli byť večne zapojený do diskusie, ináč by nebola nijako úspešná.
@candy36 No že vy dve ste nositeľky mojich TOP najobľúbenejších ženských mien a obe ste v jednej rodine. Žiaľ, tvoja sesternica je príliš mladá...nech sa ozve tak o desať rokov... a ty...hm ak máš v skutku 11 rokov, tak sa obávam, že ani to nie je vyhovujúci vek...
@roman103 Zajac(viac nickov má s tým že stále to je niečo okolo zajaca) - Birdzácka gay hviezda, ktorá jeden čas silne propagovala svojho pravdepodobne fejkového gay partnera, Mária.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
283 komentov
Ja som George
To je moje vysnívané meno ženy
heh, čo je na tom zvláštne(ach)......filip
hm, tak, tak moje meno .......filip
Michaela teší ma o: )
ale volajú ma Ria,Ri,Rika,Eia a najčastejšie Lora (Loretta,Lorelei )
(Tu na birdzi mi moje meno stále pripomína zajaca -.-)
a ja som Tomáš
kua ja som si myslel, že som tu jediný s tak debilným menom!
čo je s tým daňkem za film ?
ja som mal byť Mário
ja pozerám, v reakcii na posledný koment, že kvôli čomu chceš môj občiansky preukaz aspoň som sa pobavil. Ďakujem a ďakujem
Ignác som myslel