tak až tá krivda nemá nejako širší dopad na môj život a osobne mi až tak na človeku čo mi krivdí nezáleží (resp. mi nezáleží na tom čo si o mne myslí) potom sa s ňou vyrovnávať nemusím lebo ma to netrápi ...
ale ak mi niekto krivdí a je to dosť podstatná záležitosť, tak jednoducho argumentujem dovtedy pokial ten človek neprizná že urobil chybu
nedávno mi krivdili v práci, tak som si o tej holke pomyslela iba, že je to len jedna zakomplexovaná sliepka, ktorá si musí na druhých vylievať svoju zlosť (a ostatní mi potom potvrdili, že je to pravda) no a doteraz tam chodím a nahlas sa z toho smejem
čiže takto, smejem sa do ksichtu ľuďom, ktorí mi krivdia...
dosť zle, lebo nemám rada nespravodlivosť a najhoršie je ked hvoorím pravdu a niekto mi neverí by som zabíjala... lebo ja v 99% prípadoch hovorím pravdu. ale inak ja som na to kedysi bola zvyknutá že mi neverili, krivdili atd. som to mala v p*** ale teraz to zas znašam horšie, no snažím sa opäť to mať tam kde predtým
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
ale ak mi niekto krivdí a je to dosť podstatná záležitosť, tak jednoducho argumentujem dovtedy pokial ten človek neprizná že urobil chybu
čiže takto, smejem sa do ksichtu ľuďom, ktorí mi krivdia...
jeden z dovodov, preco som odisla z prace. mala som strasny pocit podcenovania a nedocenenia
doteraz neviem, co ho tak sralo
musíš sa nahnevať a nabrať sebaistotu
ja som schopna sa aj pobit za presadenie svojho ... len ked to nieje az tak podstatne, tak sa len pousmejem a nech si myslia co chcu