Ako sa chováte v prípade, že sa na vás osočuje niekto starší ( o viac ako 10 rokov ), niekto nadradený ? Začnete hádku alebo to pretrpíte so sklonenou hlavou ?
skusim taktne naznacit, ze nemam zaujem o nepriatelov a zle medziludske vztahy. pri takych situaciach sa snazim cloveku vysvetlit, ze je to malicherne a zbytocne, takto si strpcovat zivot.
ja nemám problem povedať si svoje hoc aj o veľa staršiemu človeku. lebo nikdy nejde o vek. pravdu môžu mať starší i mladší... ja len neznášam ked niekto kto si potrebuje dvihnúť ego úmyselne vyvolá hádku a potom jeho jediné argumenty sú: "ked budeš starší tak zistíš" ; "aj ja som si to myslel v tvojom veku.." ; "mám viac skúseností ako ty tak to viem lepšie.." ... toto nie sú argumenty ... nech normálne vysvetlí prečo si myslí že má pravdu...
pokial to je falošná autorita, čiže keď osočuje tak teda je, alebo aj keď mi agresívne krivdí alebo nechce si vypočuť druhú stranu tak začnem skákať... a ešte @8
a pokial je to iba nejaká pičovina, tak nereagujem, idem ďalej, nemam naladu sa srať a nechať sa nasrať nejakou smutnou dušou...
samozrejme pokial nie som zasa v rozpoložení pozorovatela, čiže hladenia na svet treťou osobou...
Raz ma museli drzat aby som nevylepila danění osobe. Vo vacsine sa hadam, no niekedy mam take nervy, ze musim si ist vypit aby som ho nezbila. Vo vynimocnom stavr sa stane, ze danej osobe prikyvnem a nech si mele svoje. Ale to musim byt fakt na smrt unavena.
väčšinou sa vzbúrim , nemám rada iné autority ako prirodzene vybudované ale ak je to jieto, pred kým mám strach, prípadne budem ešte niečo v budúcnosti od neho potrebovať som radšej ticho
záleží. viem si dupnúť svoje, ale, hoci je to možno trochu pokrytecké, občas som ticho, aby som si zbytočne nenarobila problémy. s niektorými ľuďmi nemá zmysel sa hádať. ale inak, @5 , nemám rada, keď si niekto myslí, že s vekom zákonite naberá rozum... taký človek podľa mňa rozum práve nemá.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
a pokial je to iba nejaká pičovina, tak nereagujem, idem ďalej, nemam naladu sa srať a nechať sa nasrať nejakou smutnou dušou...
samozrejme pokial nie som zasa v rozpoložení pozorovatela, čiže hladenia na svet treťou osobou...