Ide o to ze moj byvaly ktoreho stale velmi lubim a nedokazem na neho zabudnut podvadza svoju terajsiu priatelku so mnou. Dost ma to niekedy trapi lebo viem ze vzdy pre neho budem len ta druha a s nou sa nerozide aj ked mi casto hovori ze ma ma stale rad z
ja som si chvilu myslel, ked som len perifernym videnim zahladol @2 , ze to pisal @etelnair a strasne som sa cudoval D
a inak suhlasim s @2 ked vies, ze to nie je spravne, tak v tom nepokracuj. navyse ked vies, ze ta nelubi a si prenho len lahko dostupna alternativa, tak aky to ma zmysel? vydrz bez neho, vydrzis niekolko mesiacov (hej, viem, ze nie 2-3, ani to tak nemyslim...ked aj vyse roka povedzme), potom budes uz v pohode a budes moct byt s niekym, s kym sa budete lubit a nebudete sa podvadzat.
@bluepanter sranda a este vacsmi ma tesi, ze su na birdzi ludia, ktori sa daju rozpoznat podla prejavu - uz po nazve ankety niektorych rozoznam, podla prispevkov tiez
@drejka myslis ze sa ten chalan spamata sam od seba? ze zit v nevedomosti je fajn? dnes je privela rozchodov a hlavne rozvodov a trpia deti.
staci mi predstavit si, ze ju bude podvadzat stale a ona to zisti az ked budu mat spolu deti.. proste nie..
ona bude trpiet.. ano bude.. bude lebo ju ranil to je normalne a popravde spravne, lebo to znaci ze ho ma rada.. avsak vzdy lepsie trpiet a rozist sa teraz ako o neviemkolko rokov ked to bude mat nedozierne nasledky a hlavne bude ona trpiet este viac!!
Skonči to. Hneď. Sa ti divím ako môžeš spať s vedomím, že niekomu kazíš vzťah. vravíš, že on ľúbi ju a teba má ako tú druhú, nerozmyslí si to, stále budeš tá druhá ... zachovaj sa charakterne, prestaň byť sobecká a skonči to ty, keď ten chalan je taká sviňa, že s podvádzaním nemá problém. Ale horšie na tom je, že vieš že má vzťah a aj tak s ním spávaš. Ja viem, je to ťažké keď ho máš rada, ale takéto veci sa proste nerobia.
Chudák to dievča čo o ničom nevie. ja by som jej to nepovedala, proste nech na to príde sama. Nech si užije trochu šťastia v sladkej nevedomosti.
@hnisavica@33 aha, tak podľa scenára, hej?! hlavne, že so mnou si nechcel hrať roleplay minule, načo som kupovala ten bič a kostym mongolskeho pastiera kôz?!
@drejka myslim, ze @malapohroma to myslela tak, ze ked tu babu nebude podvadzat s nou, tak bude s druhou. a keby vedela, ze ju podvadza, tak by s nim urcite nebola.
ty to beries tak ze on sa rozide s nou.. hm.. tak to by mal u mna sice bezvyznamne ale plus a to by jej teda mohol a mal pvoedat pravdu uz len preto, ze ona by si myslela ze chyba je v nej
na druhej strane, ak yb to spravil, znaci ze mu na nej zalezi a teda by sa nemal rozchadzat skor sa zacat ovladat a povedat jej pravdu a prosit o prepacenie..
ja som to bral z pohladu ze ked su to kamaratky, tak si to maju pvoedat a skoncit to s nim proste obe naraz.. lebo neviem ci by som kamaratom nazyval niekoho kto mi spava s partnerkou
@drejka moja chyba, ja som to bral tak ze su kamaratky, tak ci onak ak ju pozna tak je to svinske aj od nej..
ad jeho priznanie: ma sa priznat, lutovat, prijat trest a drzat hubu.. zrani to dievca sposobom, neskutocnym. dalsia vec vsak co ma povedat? vsetko. celu pravdu. vztah je o dovere a ked je tam i co najmensie tajomstvo tak je sanca ze prave na tom sa zacne drhnut. proste ti dvaja ludia musia byt absolutne uprimny a doverovat si. moj nazor samozrejme
ak su kamaratky suhlasim s tebou. a asi uz nimi nebudu
dievca pekne ta prosim, pozbieraj ten zvysok zenskej hrdosti, ktory v tebe este ostal, vzchop sa a pust ho kade lahsie... ma ta strasne rad ale chodi s druhou hej ? tak tomu ver... hovorim z vlastnej skusenosti takze tak... ukazmu ze na to mas a zraz mu to jebnute chlapske ego. jemu vyhovuje mat dve zenske ved komu by nie.. uzit si mozes aj s inym.. a lubit raz rpestanes... (znie to kapku feministicky ale nevadi )
Tiež som spávala so svojím terajším frajerom, keď bol ešte bývalý. Fajnová veta vyprodukovaná z mojich útrob
V každom prípade ma občas trápilo to, že som vedela, že si asi užíva aj s inými a nielen so mnou a ja som tiež nemala len jeho, keď som s ním spávala. Viem, že to vyznie kurevsky, ale bolo to tak. Stále som k nemu niečo cítila, ale som príliš hrdá na to, aby som mu to povedala. Tak som si užívala.
Rozdiel v situácii je len ten, že ja som sa ním po pár mesiacoch dala znova dokopy. Takže tebe môžem len poradiť poriadny náhľad do vnútra a spoveď samej seba. Pokiaľ si chceš užívať s bývalým za cenu trápenia sa, tak pokojne v tom pokračuj. Ak nie, tak si nájdi na sex (alebo aj na vzťah) niekoho iného.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
a inak suhlasim s @2 ked vies, ze to nie je spravne, tak v tom nepokracuj. navyse ked vies, ze ta nelubi a si prenho len lahko dostupna alternativa, tak aky to ma zmysel? vydrz bez neho, vydrzis niekolko mesiacov (hej, viem, ze nie 2-3, ani to tak nemyslim...ked aj vyse roka povedzme), potom budes uz v pohode a budes moct byt s niekym, s kym sa budete lubit a nebudete sa podvadzat.
podvadza, je debil, odkopni ho, povedz to aj tej jeho babe, oskopnite ho spolu!!!!!!!
A VYKASTROVAT!!!! Co si mysli ze sa s tebou rozide ale potom ta bude este vyuzivat na sex?!?!
"Připoutat lásku k sexu, to byl jeden z nejbizarnějších nápadů Stvořitele."
Milan Kundera - Nesnesitelná lehkost bytí
takze ake "odniest" jeho priatelka.. on je tou svinou
@salonka2022 ty vies co mas spravit, tak naber tu odvahu a sprav to..
staci mi predstavit si, ze ju bude podvadzat stale a ona to zisti az ked budu mat spolu deti.. proste nie..
ona bude trpiet.. ano bude.. bude lebo ju ranil to je normalne a popravde spravne, lebo to znaci ze ho ma rada.. avsak vzdy lepsie trpiet a rozist sa teraz ako o neviemkolko rokov ked to bude mat nedozierne nasledky a hlavne bude ona trpiet este viac!!
preto teraz ak ju podvadza jednoznacne rozchod..
potom ked ju bude podvadzat v manzelstve snaha udrzat manzelstvo a nerozvadzat sa...
avsak ak ju teraz podvadza tak tahat to do manzelstva je myslim hlupe.
takze teraz jedine rozchod..
ps: na sex je sex a laska je laska proste neverim.. resp verim, ale nie je to pre mna ospravedlnenie.
Chudák to dievča čo o ničom nevie. ja by som jej to nepovedala, proste nech na to príde sama. Nech si užije trochu šťastia v sladkej nevedomosti.
ja uznavam, ze toto je vazna vec, ale aj tak, viete co myslim
@hnisavica Alex, milujem ťa.
Toto bola odpoveď podľa scenára alebo nie?
ty to beries tak ze on sa rozide s nou.. hm.. tak to by mal u mna sice bezvyznamne ale plus a to by jej teda mohol a mal pvoedat pravdu uz len preto, ze ona by si myslela ze chyba je v nej
na druhej strane, ak yb to spravil, znaci ze mu na nej zalezi a teda by sa nemal rozchadzat skor sa zacat ovladat a povedat jej pravdu a prosit o prepacenie..
ja som to bral z pohladu ze ked su to kamaratky, tak si to maju pvoedat a skoncit to s nim proste obe naraz.. lebo neviem ci by som kamaratom nazyval niekoho kto mi spava s partnerkou
@h byt tebou sa nesmejem. TY, co mas na birdzi 3 sexualnych partnerov!
Zaujímavá úvaha, avšak citát z Kunderových kníh nepovažujem za príliš silný argument v kritickej diskusií : )
ad jeho priznanie: ma sa priznat, lutovat, prijat trest a drzat hubu.. zrani to dievca sposobom, neskutocnym. dalsia vec vsak co ma povedat? vsetko. celu pravdu. vztah je o dovere a ked je tam i co najmensie tajomstvo tak je sanca ze prave na tom sa zacne drhnut. proste ti dvaja ludia musia byt absolutne uprimny a doverovat si. moj nazor samozrejme
ak su kamaratky suhlasim s tebou. a asi uz nimi nebudu
V každom prípade ma občas trápilo to, že som vedela, že si asi užíva aj s inými a nielen so mnou a ja som tiež nemala len jeho, keď som s ním spávala. Viem, že to vyznie kurevsky, ale bolo to tak. Stále som k nemu niečo cítila, ale som príliš hrdá na to, aby som mu to povedala. Tak som si užívala.
Rozdiel v situácii je len ten, že ja som sa ním po pár mesiacoch dala znova dokopy. Takže tebe môžem len poradiť poriadny náhľad do vnútra a spoveď samej seba. Pokiaľ si chceš užívať s bývalým za cenu trápenia sa, tak pokojne v tom pokračuj. Ak nie, tak si nájdi na sex (alebo aj na vzťah) niekoho iného.
Navyše, keď to ani nebolo v pásme rozprávača, ale v pásme postáv.