Ahojte Prosím,nemáte nejakú radu ako sa zbaviť menštruačných vyrážok ? Mám 14-rokov a dosť mi vadí,že vždy sa vyhádžem práve na tvári Nemáte nejaké tipy,rady ? Prosím,okrem antikoncepcie a kozmetičky.. Ďakujem
@fysser mendzes tak takto vtipne som to ešte nevidela napísané
@tess111 presne ako ti povedali- nestresuj sa, nič tým nevyriešiš, má to skoro každá... ja si to na to proste dám make- up a idem ďalej, tak si na to aj ty skús dať trochu make- upu alebo korektoru a vysuš si ich tou zelenou tyčinkou, viac ti poradiť neviem. Ale áno, ešte niečo ma napadlo- existujú také nalepovacie náplaste na vyrážky, nalepíš si to a máš to cez noc na tvári. Vraj to dosť pomáha, no osobne som neskúšala
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
ale šak to zmizne hned, to maju viaceré
ved to nic nie je, nemas sa preco stresovat.. aj ja ich mam... horsie je, ked sa ich znova objavi viac, ked ti kramy skoncia...
Myslím,že keď naletíš do drogerky,bude tam milion vecí na vyrážky ( samozrejme nepomôžu )
@tess111 presne ako ti povedali- nestresuj sa, nič tým nevyriešiš, má to skoro každá... ja si to na to proste dám make- up a idem ďalej, tak si na to aj ty skús dať trochu make- upu alebo korektoru a vysuš si ich tou zelenou tyčinkou, viac ti poradiť neviem. Ale áno, ešte niečo ma napadlo- existujú také nalepovacie náplaste na vyrážky, nalepíš si to a máš to cez noc na tvári. Vraj to dosť pomáha, no osobne som neskúšala