Ako zvyknete bojovať s únavou, ak na vás uprostred práce / učenia doľahne? Ako s ňou zatočiť? Neviem, či sa jej mám podmaniť a ísť spať alebo zacvičiť si alebo niečo energické na ňu vymyslieť?
a veď si púšťajte do hlavy aj sirénu na vzdušný poplach, keď vám to vyhovuje
Metal je najextrémnejší, či už z hľadiska hlasitosti, alebo teatrálnosti. Existuje množstvo variácií heavy metalu, no všetky sa opierajú o hlučné, skreslené gitary, opakujúce sa riffy..
ak toto už má posilniť organizmus, potom ste naprogramované roboty
@zajkousko hudba je taká hlasná akú hlasnú si ju pustíš. či je to klasika, metal alebo chvály. Elektronická hudba, pop a všetko ostatné nemajú "opakujúce sa tóny" však? Zvuk tam tiež nie je skreslený však?
@motylik141 no ja by som uz ani nevstal a budik len zakapol
takraz som vyskúšal zjesť jablká ako radili na nete a pomohlo, ale možno to bol len placebo efekt a inak káva
Ja neviem. Ja neviem, čo je pocit únavy. Z toho mi vyplýva, že buď som unavená stále, alebo nikdy . Aj jedno aj druhé mi príde dosť nemožné, ale ja naozaj neviem povedať, kedy som unavená a kedy nie. Viem povedať kedy sa mi nechce, ale nie kedy som unavená .. Tieto pocity budú pre mňa asi naveky záhadou :ehm:
Najlepšie, čo som na to skúsil, je , že zober si do ruky kľúče, ľahni si a snaž sa zaspať. Pekne sa pri tom zregeneruješ a ak by si mala prejsť do tvrdého spánku, tak ti kľúče vypadnú a ty sa na to preberieš. Dôležité je hneď potom vstať a rozhýbať sa.
Fakt to pomáha, treba len vyskúšať.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
metal, no tak z toho budeš akurátne ešte aj na nervi
a veď si púšťajte do hlavy aj sirénu na vzdušný poplach, keď vám to vyhovuje
Metal je najextrémnejší, či už z hľadiska hlasitosti, alebo teatrálnosti. Existuje množstvo variácií heavy metalu, no všetky sa opierajú o hlučné, skreslené gitary, opakujúce sa riffy..
ak toto už má posilniť organizmus, potom ste naprogramované roboty
detto @6
taká hudba mi už vonkoncom nič nehovorí a ani neprináša duševné hodnoty, ktoré by mal človek z hudby čerpať
začnem niečo upratovať a pomáha to!
takraz som vyskúšal zjesť jablká ako radili na nete a pomohlo, ale možno to bol len placebo efekt a inak káva
ale prechadzka je fajn
Fakt to pomáha, treba len vyskúšať.
Alebo si vyhľadaj niečo ohľadom power napping.