Som na základnej a ked pojdem na strednú chcela by som vedieť či mám ísť na intrák abo nie...niekto vraví tak a niekto tak čo si myslíte vy??teda tí ktorí ste na intráku
podla mna internat patri k Vysokej skole, na strednej by mal clovek ostat este doma, ziskat istotu, pouzivat si a az potom riesit samostatny zivot na intraku.
Je to len moj nazor.
Intrak je dobra vec,nauci cloveka starat sa sam o seba...
noo ja som vždy chcela ísť na intrák...a keď som mala dôvod,tak som nešla...pôjdem na výške...a vraj ak si na strednej na intraku,tak sa tam nedá učiť keď sa nik neučí v okolí vraj ani ty a tak.... ale to sú možno len mýty nevyznám sa...
No tak ja ti mozem podat informacie z prvej ruky ako sa vravi...Sama som na intraku. Na strednej. Ono to je uplne o inom ako ked si doma. Intrak ta nauci mnoho veci
- prist nacas (po hrozbe ze ked si meskala 5 minut tak budes mat zaznam)
- cenit si jedlo ktore dostavas doma (ak sa budes stravovat na takom intraku ako je vacsina)
- setrit (najma ak bude v blizkosti nejaky obchod tak sa naucis sebaovladania ked zistis ze nemas prachy ani na cestu domov)
- robit kompromisy ( aby si vychadzala s ludmi na izbe)
- a mnozstvo inych veci....asi o tom budem musiet napisat blog ...
ale okrem toho spoznas mnozstvo novych ludi, a to je niekedy fakt super...
intrak je o prisposobivosti- ci si lahko zvyknes na nove veci.Ja osobne by som nemenila, nechcela by som dochadzat...Ale su stovky ludi ktori z intraku zdrhaju co najskor ako sa da.Aj moje dve kamosky menili skolu kvoli intraku. Ale tak v podstate, najprv si zisti co je to za intrak a na akej je urovni. Su intraky kde mas jednu sprchu na chodbe, a su take kde jednu sprchu pauzivaju len dvaja ludia...Je to rozne, najlepsie je porozpravat sa o tom s niekym reci znalym osobitne. Ale prajem vela stastie pri vybere skoly....
ja by som na intrak nemohol ist lebo byvam prilis blizko - len 19 km od mesta...profesori u nas na vyske volaju nase internaty sidlo neresti ...ale od kamosov a kamosiek som pocul ze je tam super...clovek sa osamostatni, a ma dostatok alkoholu a sexu ...ale to zalezi hlavne od partie kde sa dostanete
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
Ak nepotrebujes ludi a mesto, tak chod na privat.
Je to len moj nazor.
Intrak je dobra vec,nauci cloveka starat sa sam o seba...
na strednej je intrák "boj o prežitie" povedala by som...ani si neuvedomuješ, aký komfort máš doma...
- prist nacas (po hrozbe ze ked si meskala 5 minut tak budes mat zaznam)
- cenit si jedlo ktore dostavas doma (ak sa budes stravovat na takom intraku ako je vacsina)
- setrit (najma ak bude v blizkosti nejaky obchod tak sa naucis sebaovladania ked zistis ze nemas prachy ani na cestu domov)
- robit kompromisy ( aby si vychadzala s ludmi na izbe)
- a mnozstvo inych veci....asi o tom budem musiet napisat blog ...
ale okrem toho spoznas mnozstvo novych ludi, a to je niekedy fakt super...
intrak je o prisposobivosti- ci si lahko zvyknes na nove veci.Ja osobne by som nemenila, nechcela by som dochadzat...Ale su stovky ludi ktori z intraku zdrhaju co najskor ako sa da.Aj moje dve kamosky menili skolu kvoli intraku. Ale tak v podstate, najprv si zisti co je to za intrak a na akej je urovni. Su intraky kde mas jednu sprchu na chodbe, a su take kde jednu sprchu pauzivaju len dvaja ludia...Je to rozne, najlepsie je porozpravat sa o tom s niekym reci znalym osobitne. Ale prajem vela stastie pri vybere skoly....