Ako a kde sa zoznámili vaši? Hm?
v práci?
V škole?
Alebo kde?
Naši sa zoznámili v práci, mali prestávku. ( robili na družstve , našťastie už nerobia, už sú podnikatelia ) Nebolo si už kde sadnúť a môj ocino si sadol na vedro. Potom na chvíľ
naši na lyžovačke či čo, zoznámil ich spoločný známy a otec potom chodil s maminou kolegynou len aby bol pri nej a ked sa máti rozišla s frajerom tak sa dali dokopy hotová telenovela
@12 alebo sa hovorí, že rodičia majú sex len pri stvorení ich detí a odvtedy už nikdy. Dúfam, že je to tak aj s našimi, udržiava ma to pri zdravom rozume
no mama s rodinou sa stahovali a oco im robil sofera stahovaka? ale nie ako zamestanie, ale nejako ako brigadu....a potom si vystihol kedy mamine chodi bus do prace a vzdy prisiel ked nan cakala a zviezol ju....zlatyy
Zoznamili sa na diskoteke a predstavil ich ich spolocny kamarat Krasna romantika Ale kde otec poziadal mamu o ruku mi preradit nechceli a o prvom spolocnom sexe ani nehovorim
nasi uz od detstva mamka prisla za tatkom ci si nezahra karty a tatko ju poslal prec ,ze on sa s certovymi obrazkami nehra pak sa stretli za desat rokov na dakej svatbe a tam uz preskocila povestna iskra
moja teta (ci stryna alebo ako sa to vola, proste manzelka mojho stryka), jej sestra a moja mama byvali na tom istom intraku. stryko vtedy chodil s tetou a chceli dat dokopy mojho otca s tetinou sestrou a vraj to medzi nimi "iskrilo". raz za tymi babami tato so strykom prisli na intraak ale ked tam tato zbadal moju mamu, zapacila sa mu viac a pritom mamina vtedy mala nejakeho ineho partnera, ale nejak im to spolu vydalo a vydrzali to uz 23 rokov (prekvapivo)
Ja neviem ale tuším že to bolo tak že oco chcel maminu sesternicu, ona ho nechcela tak neviem čo bolo no a potom oco chcel mamu, ona ho nechcela, ale jej rodičom sa strašne páčil, dohovárali jej atď atď a nakoniec sa aj ona zaľúbila
v praci na druzstve mama bola vdova tatko rozvedeny mama bola jeho sefka a tatkovi sa dlho pacila vsetci o tom vedeli ale ona jedina nie a potom ked to zistila isla za nim isli na zabavu a uz bolo =D
nooo... na zábave....určite to bolo z čistej ožranosti, otcovej nadržanosti ( prišiel z vojny) a maminho deficitu partnerstva..... háhááá
a tak aj dopadli.. po trinástich rokoch manželstva vytriezveli z otcovej nadržanosti a matkinho deficitu partnerstva...
uf! ešte že ma stihli splodiť... tééda.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
@13 nech maminka pošle námet do Argentíny
v BA, tuším v električke či trolejbusy alebo ako to spomínali
Otec doucoval matku fyziku lol
a tak aj dopadli.. po trinástich rokoch manželstva vytriezveli z otcovej nadržanosti a matkinho deficitu partnerstva...
uf! ešte že ma stihli splodiť... tééda.