Viem, ze tu tych tem je vela, ale neda mi to vytvorit novu a precitat si aj nove nazory. Problem mam tam taky, ze uz neviem, ako si najst dievca, popravde to uz vzdavam. V priebehu 5 rokov som spoznal dokopy 2 dievcata, ktore vyzerali byt fajn
Ktore vyzerali byt fajn a myslel som si, ze to by mohla byt ta prava, pisali sme si spolu dlho, cele dni, vyzeralo to, ze ma zaujem. Po par tyzdnoch som ju zavolal von, do kina (nie cez internet, ale osobne). Prvykrat mi povedala, ze uz nieco ma, ani to ma neodradilo a skusil som to znova, no zase neuspesne, nepamatam si uz presny dovod, ale par dni na to sme si uz pisali menej, ci komunikovali mimo internetu, netusil som ani dovod. Nieco podobne sa mi stalo minuly rok, ked nie spoluziacka, ale dievca zo skoly sa mi prihovorilo a pomaly sme sa spoznavali, po tyzdni-dvoch som ju zavolal do kina, povedala mi, ze s kamaratkami boli dohodnute uz dlho a ide s nimi von. samozrejme aj dalsie pokusy boli neuspesne, pricom sme ale stale komunikovali o vsetkom aj cele dni, ci uz v skole a messenger, stale sa na mna usmievala a podobne. Pricom, ale kaZdy moj pokus bol neuspesny.
Mna by zaujimalo, co vlastne robim zle, podla mna nevyzeram zle, cvicim, staram sa o seba, a hlavne ked sa porovnam s ostatnymi chalanmi, ci kamosmi, tak urcite slusnejsi a normalny. Ale mam asi hroznu smolu. Mojim problemom je ze, uz ani neviem, kde si spoznat nejaku babu, kedze do skoly uz nechodim, pretoze som si rozbehol vlastnu firmu.
Mne to je jasne, len som nedokoncil sprsvu, kvoli 255 znakom... Praveze nemam problem pozvat dievca na veceru / zavolat do kina, ale neviem uz kde spoznat dievca. Vacsinou, ked aj spoznam, tak uz ma frajera alebo sa k nej neda ani prihovorit.
@sunnn ...
Tak napisem ti to ako normalna baba..neber to nijak tragicky ...vlastne bud rad ze boli uprimne ...videli v tebe len potencionalneho kamarata a nic viac ..pisem to aj z vlastnej nedavnej skusenosti ....samozrejme vtedy ta komunikacia vychladne az zanikne..
No a skusaj dalej ...ved ked sa ti nepostastilo u dvoch bab .. svet sa ti nezruti ..a pride tretia a ta prijme tvoju ruzu
Samozrejme, ako ja nemam rad, ked mi to clovek nepove narovinu, ale hlada si len vyhovorky... Ak by mi povedala po prvykrat, ze nema zaujem, pretoze ma povazuje za kamarata, ale radsej ma necha to skusat este 1-2krat kym to vzdam mi pride take divne.
Teraz ale ked uz nechodim do skoly je pre mna velmi komplikovane sa zoznamit s dievcatom, na disco/do barov nechodim, uz nie je ani moc s kym, kamarati, ti dobri odisli do zahranicia a ostal som to v podstate sam a je mi blbe ist niekde sam alebo inak, ja sa citim trapne, ist niekam takto sam.
Spoznal som ich viac, ale 2 z toho boli take, s ktorymi ma bavilo komunikovat a hlavne bolo to take zmysloplne a citil som, ze s niekym takym by mi bolo dobre, no je to tazke no
@sunnn nech ti to nepride divne od teraz vies..ze to kazda baba tak robi ..vymysli si napriklad ze ide na kraj sveta .... a to znamena ze nema zaujem .. .....neboj na birdzi su dobre kocky ktore nevymyslaju nikdy
@sunnn inak komunikovat s niekym len tyzden dva je zas tiez malo ...mozno ze si mal viac aspon tak pol roka ... vies ..niektore baby su aj nedovercive ... svatuskarky..a pod... a boja sa najhorsich veci
No samozrejme, pochopil by som, ze nedovercive, ak by to bolo cez internet, ale kazdy den sme sa stretavali, komunikovali aj vonku. Su 2 tyzdne naozaj malo na to, aby som mohol bAbu pozvat niekam von ?
Uz mi to divne nepride, poslednu dobu som akurat velmi demotivovany a bez chuti, pretoze sa bojim, ze to dopadne znovu tak isto. Ak by som totiz vedel, ze ma dievca povazuje len za kamarata, tak by som nechal radsej tak a bol by som rad aspon za to, ze mam kamaratku, s ktorou sa mozme o hocicom rozpravat a poradit. Takto ale pridem aj o to, nie len ze ma dievca odmietne, ale pridem aj o kamaratku, s ktorou som sa citil dobre.
Hej z birdzu, isto... ale tak možné je všetko.
Že sa ti s nimi dobre komunikuje, ešte nič neznamená. A buď v poho, keď ti povedali, že nemôžu tak nemôžu a je to v pohode a psychicky ťa to nebolí, ako keby ťa poslala do riti na začiatku vzťahu a ty si v tom bol až po uši a ona ťa ťahala za nos. @sunnn
To je tiez pravda, da sa to brat aj takto. Aj ked stale aj po tych rokoch rozmyslam, co vlastne robim zle a ci vobec stretnem nejaku, s ktorou sa budem citit dobre.
No ja neviem... Mne zas nepríde pozvať babu po dvoch týždňoch von skoro... Ako keby si bol cudzí a poznali ste sa cez net tak hej, ale ak ste sa poznali v realite dlhšie tak prečo nie?
Zrejme fakt baby nemali záujem, možno sa im s tebou dobre komunikovalo na priateľskej úrovni ale nič viac...
Ale teda povedať ti fakt mohli prečo s tebou nechceli ísť von. Potom ty uvažuješ kde sa stala chyba a pritom vôbec nemusela byť na tvojej strane...
@Luboos to mi pripomenulo Dr. Zoidberga z futuramy @Sunnn Nie čarodejník si vyberá prútik... To prútik si vyberá čarodejníka tak hlavu hore raz si aj teba nejaký prútik vyberie
Proste keď si nejakú vyhliadneš, tak ju určitý čas sleduj. Minimálne mesiac. Ale fakt že všade - kedy chodí do školy, zo školy, kam ide potom, kde býva, kedy vstáva, kedy chodí spať, ako dlho sa sprchuje, kde chodí, kedy, s kým... A potom, keď budeš vedieť jej rutinu, tak sa jej prihovor alebo jej napíš a toto všetko jej povedz. Ženy majú rady, keď si o nich zistíš čo najviac,.
@sunnn Skús pokec ale nechutné množstvo stránok na zoznámenie. Ty nevieš kde ale je toho plný net. A keď nie tak ju nikam nepozývaj, proste choď do baru na diskotéku za cieľom spoznať nové dievčatá. Choď s kamarátom a baľte. Čo viac. Ako giska: ,,Idem riešim”
Sranda, že ja by som tiež rada niekoho spoznala. A netuším, kde hľadať. .. popravde prvý krok neurobím. Prečo ? No je mi to blbé, jediné čo dokážem je nadviazať očný kontakt, ale čo z toho keď sa mi daný človek neprihovori. Často sedávam aj v kaviarni, sama .. nikto si neprisadne rada by som pokecala. Ťažko s nami dievčatami
@sunnn@18
Vyzerá to tak, že ani sám sa necítiš dobre. Keďže medziľudské vzťahy sú vždy o dvoch ľuďoch, tak je podstatné, aby si sa ty sám cítil dobre. A potom sa bude s tebou, hoci nie primárne vďaka tebe (a to je správne), aj ona cítiť dobre.
Pracuj na sebe, buduj niečo; nájdi si zamestnanie, rob niečo navyše, napr. nejaké dobrovoľníctvo, či záujmový krúžok, kde spoznáš nových ľudí...
@booobiiii už si píšete?
"Často sedávam aj v kaviarni, sama" - to sa mi páči, tiež to robievam, akurát nie len v kaviarni, a nie (len) preto, aby som niekoho možno spoznal.
A tiež je sympatické, že "nerobíš prvý krok", ale necháš muža, aby dobýjal tvoje srdce, aj keď len preto, že by ti to bolo blbé. Alebo aj pre niečo iné?
@georg21 Nie nepíšeme .. Podľa mňa muž má dobýjať, možno som staromódna, ale nevadí mi to. Áno, príde mi to blbé, lebo som žena, a ako som napísala hore muž je ten "lovec". V tejto dobe to je ťažké aj pre mužov, a práve preto viem pochopiť @sunnn ženy sú iné, tak ako je aj iná doba. Kedysi to tí šuhaji mali ľahšie . Dnes chcú byť ženy sebestačné, nezávislé a nechcú si pripustiť, že aj toho šuhaja potrebujú. Raz darmo, sme stvorení pre druhé pohlavie pri niektorých situáciách je muž nenahraditeľný pre ženu ( nehovorím o sexe ). Ja napríklad potrebujem cítiť oporu a silu v tom " lovcovi". Žena môže dvíhať ťažké váhy, robiť hocičo , no z genetického hľadiska nikdy nedosiahne úroveň muža
Ja som dievcata spoznal vzdy bud v skole alebo pocas nejakej pravidelnej aktivity, este davno, ked som pravidelne hraval tenis, tam som nemal problem prihovorit dievcatu. Ale ak by som vstupil do kaviarne, ci hocikde inde a sedi tam dievca samo, tak by som mozno v hlave mal myslienky (skusim/neskusim?), ale vzhladom na moje/mojich kamaratov zle skusenosti, ked to dievca na nas pozeralo stylom "co si to dovolujeme / preco ma otravuje" , tak asi by som sa o to uz nepokusal. Samozrejme v minulosti to bolo bezne, este ked moji rodicia boli v mojom veku, ale vela sa toho zmenilo a uz to nie je take lahke, aspon v BA.
A co sa tyka internetu(pokec a este neviem co), myslim, ze dievca okolo 20r tam tazko najdem, skusil som to davnejsie, podla mna tam dievcata dostavaju denne 100+ sprav od hocikoho a uz su aj same z toho znechutene, pretoze cakaju len to najhorsie, tam je tazko najst niekoho, kto povedie zmysloplnu konverzaciu, kde odpoved nebude vzdy jednym-dvoma slovami.
Cize z tohoto som pochopil, ze najrozumnejsie bude pohladat nejaku aktivitu, kde budu aj dievcata a tam bud najdem dievca, ktora ma zaujme alebo nie .
@booobiiii Vies ono je smutne hlavne aj to, ze kazdy den cestujem v BA, obcas aj vlakom, ak nemam chut stat v zapche smerom do/z BA... Sedim vo vlaku, prejde okolo teba aj 100 ludi a nikto nema odvahu prisadnut si, radsej hladaju volne miesta. Ked si ja prisadnem niekde, tak akurat vidim tu znechutenu tvar "ah boze "
@sunn sranda, aj ja chodím na pokec, a áno napíše mi 100+ , ale keď to vyselektujem tak mi zostane tak číslo 2-3 normálnych približne v mojom veku, nie 40+ .. treba skusat
K tým vlakom, osobne milujem cesty vlakom ak si môžem dať sluchátka a pozerám von oknom, možno v tom je problém. Cesta vlakom je pre veľa ľudí miestom pre premýšľanie ..
@booobiiii jasne no, ja tam chodim pozriet tak raz za dva mesiace, dievacata v priblizne mojom veku z okolia BA, no aspon v mojom pripade je to tak, samozrejme na internete clovek najprv pozera na vzhlad, cize ho dievca vobec zaujme tym ako vyzera, mam otvorenych tak 7 profilov, ktore si precitam, 50% tam ma napisane, ze ma vazny vztah (mozno naschval, ale nie som typ cloveka, co pise babam, co maju frajera, asi chyba...), zvysok fajciari (automaticky von) a tie 2 ani neodpisu , obcas hej, ale ako hovorim jedno-dvojslovne odpovede a tam sa snazit asi nema moc zmysel.
Taktiež tam chodím raz za čas ... No je to zložité, ale podľa mňa na každého niekde vo svete a možno za rohom čaká láska. Vyzniem teraz tak veľmi optimisticky, pritom sama neverím, že niekoho niekedy nájdem. Takého, s ktorým by som si to vedela predstaviť a on so mnou tiež. @jagang máš pravdu. Asi záleží aj z uhla pohľadu. Niektoré také tie mršky sa v tom vyžívajú , pravdepodobne im robí dobre a zväčšuje sa im ego , pritom ako robia z muža debila .. Ako som už písala ženy sú iné tak isto ako aj doba..
Tie najlepšie kamarátky /baby s spoznal tak ze som ich jednoducho oslovil, to vycitis ze je príjemne naladená, a keď to vycíti aj ona z teba, tak stačí naozaj len ahoj, a ide to samo, len treba byť pozitívny a hľadať tu možnosť zoznámiť s aj v normálnych situáciách, aj keď kupuješ rožky v tescu, doslova
V prvom rade zeny nie su mimozemstania alebo nejaky specialny druh, ku ktorym sa treba spravat nejak specialne. Zena je hlavne clovek, tak sa s nou skus bavit ako sa bavis aj s inymi ludmi.
A dalsi problem je, ze v kazdej zene ktoru stretnes vidis potencialnu partnerku. To svedci o nedostatku sebavedomia, takze zapracuj na tom a skus najskor najst nejaky svoj "typ". Potom nebudes vidiet kazdu jednu zenu, ktora sa k tebe bude spravat milo ako niekoho s kym si musis hned zacat.
Teoreticky by to malo byt tak, ze zacnes nuchat okolo nej. Zistujes informacie. Potom sa s nou snazis nadviazat nejaky kontakt (najlepsie realita). Potom pozistis, komu sa paci v tvojom kruhu (rodina, kamarati, prip. ine). A ked je to ako tak fajn, tak to skusis posunut o nieco dalej. A ked to nevyjde, tak sa neda nic robit. Skus to neskor a medzitym zacni riesit, preco to nevyslo. Zacni hladat v casopisoch, v kniznic, v Biblii. Hladaj vo filmoch navody a triky, ako zbalit dievca. Zacni to riesit cez matematiku. Snaz sa dokazat, kde kto kedy urobil chybu. Snaz sa jej kontaktovat, aby ti to potvrdila, a ked sa nesnazi adekvatne odpovedat, zacni pouzivat nasilie (zapnes si v sms "vyzaduje sa odpoved"). No, ked zistis rovnicu (resp. sustavu rovnic), predloz jej to, ze tu je ta chyba, tu treba urobit "mensie" upravy. Ak na to pristupi, tak je to super. Ak nie, kasli na nu.
si moc dobrý Baby potrebujú chalana pri ktorom mozu odvravat nadat ti a vedieť že ich neopustíš a že sa z toho nerozpustíš, oporu na ktorú sa dá spoľahnúť aj v krámoch
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
Mna by zaujimalo, co vlastne robim zle, podla mna nevyzeram zle, cvicim, staram sa o seba, a hlavne ked sa porovnam s ostatnymi chalanmi, ci kamosmi, tak urcite slusnejsi a normalny. Ale mam asi hroznu smolu. Mojim problemom je ze, uz ani neviem, kde si spoznat nejaku babu, kedze do skoly uz nechodim, pretoze som si rozbehol vlastnu firmu.
Mne to je jasne, len som nedokoncil sprsvu, kvoli 255 znakom... Praveze nemam problem pozvat dievca na veceru / zavolat do kina, ale neviem uz kde spoznat dievca. Vacsinou, ked aj spoznam, tak uz ma frajera alebo sa k nej neda ani prihovorit.
Tak napisem ti to ako normalna baba..neber to nijak tragicky ...vlastne bud rad ze boli uprimne ...videli v tebe len potencionalneho kamarata a nic viac ..pisem to aj z vlastnej nedavnej skusenosti ....samozrejme vtedy ta komunikacia vychladne az zanikne..
No a skusaj dalej ...ved ked sa ti nepostastilo u dvoch bab .. svet sa ti nezruti ..a pride tretia a ta prijme tvoju ruzu
Samozrejme, ako ja nemam rad, ked mi to clovek nepove narovinu, ale hlada si len vyhovorky... Ak by mi povedala po prvykrat, ze nema zaujem, pretoze ma povazuje za kamarata, ale radsej ma necha to skusat este 1-2krat kym to vzdam mi pride take divne.
Teraz ale ked uz nechodim do skoly je pre mna velmi komplikovane sa zoznamit s dievcatom, na disco/do barov nechodim, uz nie je ani moc s kym, kamarati, ti dobri odisli do zahranicia a ostal som to v podstate sam a je mi blbe ist niekde sam alebo inak, ja sa citim trapne, ist niekam takto sam.
Spoznal som ich viac, ale 2 z toho boli take, s ktorymi ma bavilo komunikovat a hlavne bolo to take zmysloplne a citil som, ze s niekym takym by mi bolo dobre, no je to tazke no
No samozrejme, pochopil by som, ze nedovercive, ak by to bolo cez internet, ale kazdy den sme sa stretavali, komunikovali aj vonku. Su 2 tyzdne naozaj malo na to, aby som mohol bAbu pozvat niekam von ?
Uz mi to divne nepride, poslednu dobu som akurat velmi demotivovany a bez chuti, pretoze sa bojim, ze to dopadne znovu tak isto. Ak by som totiz vedel, ze ma dievca povazuje len za kamarata, tak by som nechal radsej tak a bol by som rad aspon za to, ze mam kamaratku, s ktorou sa mozme o hocicom rozpravat a poradit. Takto ale pridem aj o to, nie len ze ma dievca odmietne, ale pridem aj o kamaratku, s ktorou som sa citil dobre.
Že sa ti s nimi dobre komunikuje, ešte nič neznamená. A buď v poho, keď ti povedali, že nemôžu tak nemôžu a je to v pohode a psychicky ťa to nebolí, ako keby ťa poslala do riti na začiatku vzťahu a ty si v tom bol až po uši a ona ťa ťahala za nos. @sunnn
Btw ..ale za ostatne
To je tiez pravda, da sa to brat aj takto. Aj ked stale aj po tych rokoch rozmyslam, co vlastne robim zle a ci vobec stretnem nejaku, s ktorou sa budem citit dobre.
Zrejme fakt baby nemali záujem, možno sa im s tebou dobre komunikovalo na priateľskej úrovni ale nič viac...
Ale teda povedať ti fakt mohli prečo s tebou nechceli ísť von. Potom ty uvažuješ kde sa stala chyba a pritom vôbec nemusela byť na tvojej strane...
A teraz si to zober tak, že ako vydržíš ešte 10+rokov ... nevieš, ale po tých 10 rokoch by som sa na to aj vykašlal
@Sunnn Nie čarodejník si vyberá prútik... To prútik si vyberá čarodejníka tak hlavu hore raz si aj teba nejaký prútik vyberie
Vyzerá to tak, že ani sám sa necítiš dobre. Keďže medziľudské vzťahy sú vždy o dvoch ľuďoch, tak je podstatné, aby si sa ty sám cítil dobre. A potom sa bude s tebou, hoci nie primárne vďaka tebe (a to je správne), aj ona cítiť dobre.
Pracuj na sebe, buduj niečo; nájdi si zamestnanie, rob niečo navyše, napr. nejaké dobrovoľníctvo, či záujmový krúžok, kde spoznáš nových ľudí...
Odporúčam ti tieto weby: mužom.sk bezhranicna.sk
"Často sedávam aj v kaviarni, sama" - to sa mi páči, tiež to robievam, akurát nie len v kaviarni, a nie (len) preto, aby som niekoho možno spoznal.
A tiež je sympatické, že "nerobíš prvý krok", ale necháš muža, aby dobýjal tvoje srdce, aj keď len preto, že by ti to bolo blbé. Alebo aj pre niečo iné?
A co sa tyka internetu(pokec a este neviem co), myslim, ze dievca okolo 20r tam tazko najdem, skusil som to davnejsie, podla mna tam dievcata dostavaju denne 100+ sprav od hocikoho a uz su aj same z toho znechutene, pretoze cakaju len to najhorsie, tam je tazko najst niekoho, kto povedie zmysloplnu konverzaciu, kde odpoved nebude vzdy jednym-dvoma slovami.
Cize z tohoto som pochopil, ze najrozumnejsie bude pohladat nejaku aktivitu, kde budu aj dievcata a tam bud najdem dievca, ktora ma zaujme alebo nie .
K tým vlakom, osobne milujem cesty vlakom ak si môžem dať sluchátka a pozerám von oknom, možno v tom je problém. Cesta vlakom je pre veľa ľudí miestom pre premýšľanie ..
@jagang máš pravdu. Asi záleží aj z uhla pohľadu. Niektoré také tie mršky sa v tom vyžívajú , pravdepodobne im robí dobre a zväčšuje sa im ego , pritom ako robia z muža debila .. Ako som už písala ženy sú iné tak isto ako aj doba..
A dalsi problem je, ze v kazdej zene ktoru stretnes vidis potencialnu partnerku. To svedci o nedostatku sebavedomia, takze zapracuj na tom a skus najskor najst nejaky svoj "typ". Potom nebudes vidiet kazdu jednu zenu, ktora sa k tebe bude spravat milo ako niekoho s kym si musis hned zacat.