Ahojte, chcem sa vas spytat na nejake rady ako sa zoznamit s novymi ludmi. Pracujem v BA nepoznam tu takmer ziadnych ludi, diskoteky moc rad nemam, ani na zoznamky moc niesom, nejake tipy ako spoznat novych ludi?
Tak buď samotná práca, alebo choď niekam mimo práce jazyky, skupinové cvičenia, nejaký kurz dačoho, nejaké hobby, čo sa robí v skupinách (napr. ako ti spomínali bojové umenie atď.), dakde proste len začni, potom keď budeš poznať ľudí, tak oni budú mať zase svojich ľudí, čo môžeš spoznať...
@Nello No to je moja laska...tazko sa zbavit toho @Nightrain No, nemam ten pocit, vela ludi sem asi nechodi tak som sa spytal aspon na radu ale bodaj by sa tu niekto nasiel @Xxar3s suhlasim s tymi diskotekami, nad tancom som tiez rozmyslal alebo nejake hudony nastroj @Torpedo08 Kiezby @Nespicakraska Tak moja cesta vediet z prace domov a potom idem sportovat alebo podobne, takze nemam praveze moc tych prilezisosti "nahodou" :/ @Annyejnji No v praci mam v office iba kolegov bohuzial...asi by som skusli sa naucit hrat na nejaky nastroj alebo nejake skupinove sporty @Majmarad To su teda neni moc vecne kontakty
zajdi na pivo kde sa hrá stolný futbal alebo také volačo a skús sa tam nejako nasáčkovat....alebo fitko...alebo skús korčule a chod volakde do parku aták
@Nuumik nad korcluami som rozmyslal ale vobec to neviem a ist sam dakde to je takee neviem, blbe ale rozmslal som este ze si kupim psika a na prechadzky s nim chodit
@10 ja som neskutocne zatoto introvert a este mam aj Resting Bitch face, proste totalne dobra kombinacia a aj tak som sa nahodou zoznamila s ludmi. Proste som si po case s niekym napisala na Birdze a zistila som ze sa mame o com bavit a neskor sme sa zoznamili.... Cize da sa nahodou zoznamit aj na birdzi...
Rovnako byvali partneri-s jednym som sa nahodou stretla u lekara. Cize sa nevyhovaraj ze to nemas moznosti!
@Nespiacakraska Ako ja som sa vzdy zoznamil s ludmi zvecsa len po znamostiach aj s babami.... len teraz su vsetci rozlietany po skoro celej europe a v podstate nemam ani kamosov ked som odisiel za frajerkou a uz tu pracujem @Palec223 co to je ziva komunikacia
@Nespiacakraska pardon... byvalou frajerkou..a ona tu tiez moc ludi nepoznala zisli sme spolu rok a tristvrte ona mala skor take sukromne kamaratky a kamaratov
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
@Nightrain No, nemam ten pocit, vela ludi sem asi nechodi tak som sa spytal aspon na radu ale bodaj by sa tu niekto nasiel
@Xxar3s suhlasim s tymi diskotekami, nad tancom som tiez rozmyslal alebo nejake hudony nastroj
@Torpedo08 Kiezby
@Nespicakraska Tak moja cesta vediet z prace domov a potom idem sportovat alebo podobne, takze nemam praveze moc tych prilezisosti "nahodou" :/
@Annyejnji No v praci mam v office iba kolegov bohuzial...asi by som skusli sa naucit hrat na nejaky nastroj alebo nejake skupinove sporty
@Majmarad To su teda neni moc vecne kontakty
Rovnako byvali partneri-s jednym som sa nahodou stretla u lekara. Cize sa nevyhovaraj ze to nemas moznosti!
@Palec223 co to je ziva komunikacia
@Majky538 To je pravda, je to zavezok ako keby mas dieta