nejec sladkosti len pár dní som sa dopovala keksíkmi a jak to dopadlo? som zas o 2 kilá ťažšia, skús radšej jesť tak primerane, pridaj viac zeleniny, pi veľa vody, neleňoš a príjmaj denne menej než 2000kcal, ono to pôjde dole tak každým dňom o 200 g, tada malo by ísť
aj ja ked mám starosti a stres a som z niečoho nešťastná tak chudnem ...nezdravo...ale tým sa samozrejme neriad! Jedine šport a skus obmedziť sladke, pi vela tekutin, popripade chod do fitka a tam ti zostavia nejaký program alebo chod behávať často...jedz ovocičko a zeleninku..a pojde to dole.
za tyžden max 5 kil pred prijímačkami som takto schudla a bez volakeho jojo efektu či ako sa to nazyva a to som jedla ranajky obed a večeru som nestíhala a k tomu som behala 8 km 3krat tyždenne..... 2 km som plavala 2 krat tyždenne a 5 kil odrazu bolo dolu hlavne nechod na nejaku zumbu to vobec neni šport spotiš sa tam minimalne to radšej chod behať šprinty športom kila pojdu velmi rychlo dole
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
na zaciatku mozes viacej ten prvy tyzden ale to je len voda
a @1
V pohode