ja nedržím diétu (Bože chráň!!! a potom, nezvládla by som po 6tej nejesť v žiadnom prípade), ale moje dve staršie sestry ju držia asi už 100 rokov. Úspešnosť? 80% ak máš výdrž a niekoho kto ťa podporuje. športuj a kombinuj to so zdravou stravou. to väčšine zaberá. good luck.
ja jem iba raňajky, normálny obed a potom iba ovocie a keď umieram tak kúsok syru a po siedmej nič a cvičím a ide to, chcem schudnúť iba tri kilá a mať pevnejšie svalstvo a už to robím cez mesiac a je to vidieť dve kilá sú už dole, ešte jedno (lebo sa priznám, niekedy fakt neodolám a zjem niečo aj večer )
ja zerem jak pride, rano hrianky, na obed vyprazane, a po veceroch sa dlabem lakocinkami ......presedim za pc v podstate 2/3 dna a furt mam rovnaku postavu........
jednoznačne si musíš nájsť neakú aktivitu, ktorá ti bude pomáhať zhadzovať kila, ale musíš si pamätať ako náhle s tým prestaneš, to je jedno či so správnym stravovaním, alebo cvičením, tak kilá nabereš dvojnásobne a druhý krát už to bude oveľa ťahšie zhadzovať, takže uprav si stravovanie a obľúb si neaký šport, ktorý ťa bude baviť
najdôležitejší je pohyb. Bez športu nikdy nič nedosiahneš. Iba ak by si sa stala anorektičkou, čo je najväčšia blbosť, ktorú by si spravila. A je to vlastne najväčšia blbosť, ktorú dievčatá robia
ahoj tiez by som potrebovala schudnut hlavne boky zadok a brusko,len neviem ako,potrebujem poradit ako sa prinutit zacat cvicit bo ja sport velmi nemusim,nie som tucna ale uz to zacina byt vidiet tak s tym chcem zacat co naj skor,dik
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
ale inac je tu pre teba » cocainediet.com/...
» www.chudnutie-ako.sk/diety-nepomozu/...
staci to neriesit proste
Hyb sa , furt , aj na autobusovej zastavke , aj na WC nejedz tucne jedla a sladke , obzvlast vecer
to je sprostosť.........lebo A)v noci vstaneš celá hladná a vyješ chladničku ráno vstaneš s hypoglykémiou a povraciaš sa C) vypestuješ si reflux