Díkes... ale baby vy asi neviete aké sú s tým problémy keď musíte šaty kupovať o 2 čísla väčšie kvoli prsiam... :/ nervy ... a proste mne vadia napr. pri športe
@torpedo08 Lebo to je obrovská záťaž na krčnú chrbticu? Pretože keď s tým skúšaš utekať, aby si si prekrížil ruky na hrudi, inak to je dosť nepríjemné? Nakoľko narvať na to oblečenie tak, aby to nebolo všade inde rozgajdané, je čisté umenie? A to ani nechcem hovoriť o dňoch, kedy je vonku v lete +40° a Ty sa v tom teple musíš ešte nebodaj nejako športovejčie pohybovať .
Inak ja som tiež schudla,ale vrch ostal teda zmenšil sa obvod,ale myslím si že skorej obvod chrbta ... Síce teraz skákavam na švihadle a kamoška , ktorú som stretla po dlhom čase,mi povedala,že kde mám kozy Tak ja neviem... Ty sama to vnímaš inak a inak ťa vnímajú ľudia...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
Kdo by chcel chudnut z prs!??
je haluz čítať ako sa tu birdzáčky sťažujú že majú malé kozy
nepoviem nic keby som ja zalozil takuto diskusiu lebo vyzeram jak prasa ale toto je divne
A tato vyhoda polozi vsetky nevyhody !
Mozes praktizovat prsny sex !
Klaniam sa
Inak ja som tiež schudla,ale vrch ostal teda zmenšil sa obvod,ale myslím si že skorej obvod chrbta ... Síce teraz skákavam na švihadle a kamoška , ktorú som stretla po dlhom čase,mi povedala,že kde mám kozy Tak ja neviem... Ty sama to vnímaš inak a inak ťa vnímajú ľudia...