a furt večer o 10tej ked sedím pri pc ta furt niečo do seba pchám nemožem si pomoct jednoducho...... ae..som si povedala ,že musím tak..budem sa snažit nejest po tej 6 ... dúfam ,že to zvládnem a obmedzit jedlo...neviem..ale už mnoho ludi povedalo, že stačí je st pravidelne a v menších dávkach a kila lahko idu dole....
@Galinka Nevravím,že som tučna..ale keby som mala o tie 2 kilečká menej tak už to bude vyzerať lepšie myslím a ja budem tiež spokojnejšie ... nj asi začnem cvičit mam taky pocit
Hmm, ak naozaj potrebuješ rýchlo schudnúť, vyskúšaj si zohnať efedrín s kofeínom. Ale na tvojom mieste by som radšej len viacej cvičil a menej jedol...
do 2 tyzdnov ?? a na co? ved ludia nechodia po svete a a nemaju na cele nalepenu svoju vahu..pokial teda nie si modelka...tie sa v agenture pravidelne vazia...ak si modelka, tak nezer...a schudnes
ak si normalna baba, tak bud zacni seriozne chudnut..alebo kasli na to...toto nie je cesta
@1v4nq4 noo niekedy od decembra som ta nevidela....ale nie vazne si nemyslim zeby si mala chudnut ostan aka si lebo ekd schudnes tak naozaj budes priesvitna,...ved teraz si taklaaa akurat,taka jak ma byt
Ahojte.Prosím vas,mam 14 rokov a v posledných mesiacoch som schudol asi 7 kg co som vobec nečakal.mam 14 rokov som z cífera a volam sa Martin,meriam cca 174 cm a mam 89/88 Kg a potreboval by som nejaku radu ako dalej lebo takto ma už žiť nebaví! .poprosim od vas kazdu každučkú radu ktorá sa mi hodi,kazdy den prejdem na kole asi 1 az 2 km inak ani nemám čas na šport,obcas posilujem.zacal som obmedzovat stravu a vodu..prosím čo by ste mi poradili? Dakujem Martin I.,moj email je martin.ilavsky@centrum.sk prosiim moc,ozvite sa dakujem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
A rada - žiadne diéty a veľa pohybu. (A nevymýšľať somariny! )
Je to jednoduché. Alebo Liposukcia.
ja sa v poslednej dobe neskutocne prezieram a len priberam za rok som nepribrala ani kilo a za mesiac 3-4 pohode xD
ak si normalna baba, tak bud zacni seriozne chudnut..alebo kasli na to...toto nie je cesta