skoda, ze zijeme v realnom svete a cary neexistuju
Ale nie teraz vazne... Tak sport, jest 5 krat denne, maximalne 2 hodiny pred spanim, vypustit z jedalnicka sladkosti... telo si na to po case zvykne a ty budes chudnut... a hlavne pevna vola...
Poriadne raňajky! Telo si naprogramuje metabolizmus na rýchlejšie spaľovanie a pôjde to dole A šport- ide leto- tak bike, korčule, prechádzky v prírode, bazény... Nesedieť doma a nepočítať kalórie
hmm,jedine liposukcia, je to blbost rychlo chudnut, ok ja chapem ze som za dva mesiace schudla 15 kil ale to bolo v ramci stresu aneviem coho, a pritom som to nechela.
fakt je to sprostost rychlo chudnut pride jojo efekt a budes este tucnejsia
@flagrantine stavím sa stebou že nevydržíš 2mesiace... nerobím prvej babe jedalnicek takže viem... z 30báb to dodrziavajú 2 a tie su dost dobré športovkyne
@v3nty no tak keď im to dávaš takto najavo ani sa nečudujem že na to jebú....športovať športujem ale čo z toho keď nechudnem ale vyzerám ako balón - pevný ale velký a ťažký....pritom jem zeleninové jedlá.....ryžu.....a tak....keď si teda taký odborník tak poraď
Rozhodne nehladuj alebo čo ja viem čo. Prejdi na zdravú stravu, žiadne čokolády, čipsy. Ak máš psa, choď s ním behať,alebo často sa hhýb v prírode, prechádzky...tak určite schudneš
@v3nty robím thaibox, i keď viem že pre teba to bude niečo smiešne konieckoncov ako tvoje ostatné komenty....sladkosti ? naposledy som sladké jedla asi pred troma mesiacmi a boli to tvarohové palacinky....dve (ak by si chcel pi*ovať za množstvo)
to si teda musel stretnúť motivované baby, to ti teda poviem
@flagrantine sranda aj ja ho robím respektive už MMA a este posilka a domace cviky na pripravu na testy
Mno si ma vobec nepochopila taketo "sladké" veci su dobré po treningu telu dodaš potrebnú výživu aj to je dolezite v diete.
Medzi "sladké" veci sa počita šecko čo obsahuje sacharidy tie sa rozdeluju na rýchle a pomalé a este podla GI
Gi ovplyvnuje inzulín v krvy moja. Vieš načo ej dobrý iinzulín? Inzulín je niečo ako látka ktorá prepravuje živiny predstavme si ho akot axikára. Po treningu potrebuješ dosťať do tela čo najviac živín takže aby si povolala rýchlo týchto taxikárov potrebuješ rýchle sacharidy (maltodrexrín,glukóza)K nims a do taxíku zmestia este aj nejake proteiny a knimsa ešte votre aj kreatín.
Takisto ráno ked vstaneš tak potrebuješ tohoto taxikára aby sa ti čo najrýchlejsie rozporudil metabolizmus čiže si kludne možeš ako prvé jedlo zajebať dobošku
Ked už chceš silno rýchlo chudnút tak tieto rýchle sacharidy sa nahradia tými pomalímy síce budeš oniečo slabsia ale dá sa to vydržat. Dobré je si kupit vitamíny.
Dalej musiš menit množstva prijatých sacharidov ked mas 50g den tak sacharidy das lenr nao a po treningu ked 100 tak ich vsunies niekde do obedu ked 200 tak celý den okrem večere...
Navečeru treba pomalé bielkoviny kazein -tvaroh aby telo malo čo vnoci trávit a tým pádom nebol metabolizmu taky mrtvy ako ked ti nejaký babrák poradí že nejedz nič 2hodiny pred spánkom ....
Všetko je len otom nabudit metabolizmus kedže ty menis prijem sacharidov tak sa neviem emtabolizmus prisposobit a je nabudený.
Po mesiaci "diety" sa kazdý 14den prežer všetkého načo máš chuť
ešte stále som kkt ?? Na chyby sa serem píšem rýchlo ..
@flagrantine šak som najlepsí tak viem Len ma bolí hlava z tých pičovín ktoré tak dojebali to slovo "dieta" a z redukcie stravy je zrazu hladovanie Ked som siel sacharidové som nebol nikdy hladný mal som problém šecko zjesť ...
@v3nty ja nechcem klesnúť na váhu 50 pri výške 173, ja som len chcela trochu zhodiť, vieš...lebo ma to trochu sere že baby tam na tréningoch pekne štíhle len ja taká odveci, chápeš
@flagrantine nie nečítala, ani nebudem... ja nemám deti, ak teda nerátam malé sviňky pobehujúce okolo našej stodoly, tie beriem ako svoje vlastné a dám im aj modré z neba. tak teda veľa zdaru !
poď na hrádzu na korčule možno je to od veci, ale nemám s kým ísť a odkedy mám Jeho, tak furt len niekde ležíme a spíme...korčule dodám a môže to aj spravidelniť
@v3enty pokiaľ si myslíš, že o tom nemám šajn, tak si na omyle.. schudla som zo 62 kg na 50, tak asi viem, čo je v jedálničku podstatné... Naštuduj si radšej Ty niečo o výžive a chudnutí a nehraj tu majstra a vševediaceho radcu
@flagrantine je mi ľúto honey, ale @camille má rpavdu, zdravá strava, vyvážená, 5x denne v malých množstvách, okolo 18 posledné jedlo, doobeda do nejakej 14-15 môžeš sacharidy potom už len zeleninu, ovocie nie veľa, lebo má cukor, ochutené nápoje a džúsy vynechaj, skôr čistá voda, bylinkové, či hocijaké čaje, káva a alkohol tiež radšej nie, alkohol isto, z toho sa priberá a športovať, každý deň, jednoduchoi ak chceš schudnúť výdaj energie musí byť väčší ako príjem je to ako rovnica ale hlavne, nemysli na kilá, chudni pre dobrý pocit zo seba, možno naj bude aj yoga, lebo spevňuje telo, naťahuje svalstvo a teda nepriberáš svalovinu a vyzeráš chudo a nie nabúchano a hlavne yoga je skvelý spôsob na vyrovnanie stresu, ktorého isto máš veľa ako každý kto žije v dnešnej dobe a nič proti tomu chalanovi, ale s hentakým prístupom, teda spôsobom ako o tom hovorí by ma akurát nasral...
a súhlasím aj s @yanana raňajky by mali byť bohaté, aby ťa naštartovali, obed jendoduchší a večera úplne slabá, nezabudnúť na desiatu a olovrant, musíš naučiť svoje telo, že často dostane energiu a ono si nezačne robiť zásoby ale začne chudnúť chce to jednoducho veľké sebazaprenie a kľudne si dopraj aj sladké, ale len kavlitné čokolády s obsahom 70% kakaa a viac držím prsty glo glo ....a rady typu "nejedz" si nevšímaj
@flagrantine aha, ja som ho nečítala celého, odrádzal ma jeho povýšenecký tón typu "ja som makač a vy smrteľníci a i tak to nedokážete, ale dobr ehodím vám kosť" šak ja ti nezakazujem nič jesť zdravá strava neznamená vegetariánstvo ani nič
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
Ale nie teraz vazne... Tak sport, jest 5 krat denne, maximalne 2 hodiny pred spanim, vypustit z jedalnicka sladkosti... telo si na to po case zvykne a ty budes chudnut... a hlavne pevna vola...
kokot jej to pomože ked vypustí nektore veci z jedalničku a nebude sa hýbať....
Len pekne sportuj a kukni si sacharidové vlny
Viac ti radit nejdem je to strata casu aj tak neschudnes... nemas nato volu
fakt je to sprostost rychlo chudnut pride jojo efekt a budes este tucnejsia
Práveže ranajky maju byt lahké rýchlo stravitelné
Prečítaj si moje blogy ale v skratke
Musíš mat aj určitý prísun bielkovín čiže ješť aj maso ne len zeleninu...
Takisto nemožeš jesť furt stale rovnako daj si 3dni v jeden den zjedz 200g sacharidov ddalsí den 100g saharidov a 3den žiadne sacharidy
A zeleniny tiež netreba prehanať... to tma možeš tie časopisove diety tak chodit ako mrkvová a pod sračky...
A ak si taká sportovyna ako 98% dnešných žian sa ani nedivím že enchudneš ide si zabežať 3x za týždeň a už športuje...
Potom si snimi idem zabežat a nedajú ani kilometer...
BTW- este sa musiš naučit par zásad stravovaní kedy sú rýchle sacharidy dobré a kedy nie(to su tie tvoje sladkosti)
to si teda musel stretnúť motivované baby, to ti teda poviem
Mno si ma vobec nepochopila taketo "sladké" veci su dobré po treningu telu dodaš potrebnú výživu aj to je dolezite v diete.
Medzi "sladké" veci sa počita šecko čo obsahuje sacharidy tie sa rozdeluju na rýchle a pomalé a este podla GI
Gi ovplyvnuje inzulín v krvy moja. Vieš načo ej dobrý iinzulín? Inzulín je niečo ako látka ktorá prepravuje živiny predstavme si ho akot axikára. Po treningu potrebuješ dosťať do tela čo najviac živín takže aby si povolala rýchlo týchto taxikárov potrebuješ rýchle sacharidy (maltodrexrín,glukóza)K nims a do taxíku zmestia este aj nejake proteiny a knimsa ešte votre aj kreatín.
Takisto ráno ked vstaneš tak potrebuješ tohoto taxikára aby sa ti čo najrýchlejsie rozporudil metabolizmus čiže si kludne možeš ako prvé jedlo zajebať dobošku
Ked už chceš silno rýchlo chudnút tak tieto rýchle sacharidy sa nahradia tými pomalímy síce budeš oniečo slabsia ale dá sa to vydržat. Dobré je si kupit vitamíny.
Dalej musiš menit množstva prijatých sacharidov ked mas 50g den tak sacharidy das lenr nao a po treningu ked 100 tak ich vsunies niekde do obedu ked 200 tak celý den okrem večere...
Navečeru treba pomalé bielkoviny kazein -tvaroh aby telo malo čo vnoci trávit a tým pádom nebol metabolizmu taky mrtvy ako ked ti nejaký babrák poradí že nejedz nič 2hodiny pred spánkom ....
Všetko je len otom nabudit metabolizmus kedže ty menis prijem sacharidov tak sa neviem emtabolizmus prisposobit a je nabudený.
Po mesiaci "diety" sa kazdý 14den prežer všetkého načo máš chuť
ešte stále som kkt ?? Na chyby sa serem píšem rýchlo ..
tvoje rady rozhodne dávajú logiku, čiže aj keď si najprv odsúdil všetko možné nemožné tak ja to skúsim.
a súhlasím aj s @yanana raňajky by mali byť bohaté, aby ťa naštartovali, obed jendoduchší a večera úplne slabá, nezabudnúť na desiatu a olovrant, musíš naučiť svoje telo, že často dostane energiu a ono si nezačne robiť zásoby ale začne chudnúť chce to jednoducho veľké sebazaprenie a kľudne si dopraj aj sladké, ale len kavlitné čokolády s obsahom 70% kakaa a viac držím prsty glo glo ....a rady typu "nejedz" si nevšímaj