clanok som cital a budem si aj nadalej cistit tycinkami. myslim, ze dokazem odhadnut, ako si to ucho mam cistit a nepcham si tam ani kluce, ani noziky, ani spendliky a ani ziadne nevhodne veci. malicek je malo na to, aby som dostal von spinu ci uz z hlbsich zakuti, ktora sa mi tam raz za cas vytvori a vyslovene vadi alebo si dokladnejsie to ucho vycistil.
Neviem väčšinou si vnútro uší nečistím ničím len v sprche si vždy mokrými prstami poumývam tie záhyby atd ale vnútro málokedy ale vždy si prejdem aspoň prstom aj to vnútro lebo chcem vedieť či tam nemám ušný maz alebo čo odkedy som na zakladnej mal spolužiaka čo mal dosť často veľa ušného mazu Hnusne to vyzeralo
vždy po kúpaní si ich vyčistím aj vatovou tyčinkou. a napriek všetkým článkom čo kedy prečítam o tom, že by sa to nemalo tak budem, lebo je to super :happy:
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
+ aspoň zbežne si prečítajte tento článok a skúste sa k nemu vyjadriť.
V rodine som videla za týmto účelom použitý kľúč od auta (mimoriadne efektívne) a rozlomenú zápalku.