Mám nasledovný problém: Páči sa mi jedno dievča, ona o tom vie a vyjadruje sa v tom zmysle, že aj ja sa jej páčim. Ale často to aspoň podľa mňa tak nevyzerá, správam sa k nej fajn, občas ju podpichujem, srandujeme, občas si píšeme smsky, no ona nie je sko
Tak ja tiež nie som iniciatívna, aj keď viem, že sa chalanovi páčim a on sa páči mne. Raz som sa tak sklamala na tom, lebo som bola mladá a hlúpa a chalanom som sa priam vtierala. Odvtedy žiadnemu chalanovi, ktorého nepoznám min. rok, sama od seba nenapíšem.. Ale tak ak má aj ona 20 (+-), tak to asi cíti inak.
@popolovar ja si zas myslím že je smiešne keď si chalan myslí že neiniciatívnosť = nedostupnosť.
jednoducho od teba očakáva že budeš iniciatívny ty, nemyslím že s tebou hrá nejakú dobýjaciu hru, ale skrátka je jedna z tých čo si myslia že je neslušné aby bola žena iniciatívna
Nejde o to, aby som od nej žiadal, aby navrhovala stretká, hovorila mi ako ma má rada, skôr mi ide o to, aby občas- aspoň tých 10% navrhla aj ona... ľahko sa povie, buď iniciatívny, no aj mne sa nápady míňajú a keď sa jej pýtam či by nedala nejaký návrh ako niečo vylepšovať, hľadať spoločné aktivity, tak sa dočkám skoro vždy odpovede: keď ja neviem , trápi ma to, lebo by to mohlo byť super, avšak je tam to keby...
@popolvar - tak potom je to proste nenápaditá subinka, no, a bude to vždy na tebe, zvykni si. a skús jej to odpustiť, pre niektorých ľudí je vymýšľanie takýchto spoločných aktivít/miest kam ísť stresujúce, lebo majú pocit že to hrozne musí byť niečo zaujímavé a neobyčajné a špeciálne, viem o čom hovorím, tiež som taký...
ale potom neskôr sa to dá aspoň do určitej miery jemne postupne a starostlivo odučiť .
boze chalani, co vidite na takych neiniciativnych a submisivnych babach? ved s takyma ludmi to ma nejeden clovek tazke ja byt vami, tak sa na to vykaslem...ved ked chcem sa niekomu ozvat, tak sa ozvem a nebudem cakat, ci sa vyjadri druha strana a vobec neplati, ze chalan musi byt ten iniciativny, preboha, ved zijeme v 21.storoci
co uz s takymi ludmi, ti sa cloveku nikdy neozvu a ked sa im neozves ty, tak sa urazia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
jednoducho od teba očakáva že budeš iniciatívny ty, nemyslím že s tebou hrá nejakú dobýjaciu hru, ale skrátka je jedna z tých čo si myslia že je neslušné aby bola žena iniciatívna
ale potom neskôr sa to dá aspoň do určitej miery jemne postupne a starostlivo odučiť .
ďakujem
co uz s takymi ludmi, ti sa cloveku nikdy neozvu a ked sa im neozves ty, tak sa urazia