Ahoj potrebujem poradiť. Chcem si kúpiť notebook za 800 eur a mám zatial 550. Mama mi navrhla ,že jej môžem pomáhať v práci (podniká) . Ale ja neviem... Chcela by som niečo predávať na internete ,ale neviem čo. Mohli by ste mi niako poradiť?
@danieldevil hotova zlata bana...krasny stary zlaty cash poctivo na drevo, ziadne dane odvody a poistenie ved aj taka spatna kurva zarobi v priemere 2 litre mesacne v cistom...take lepsie aj 4-5 tisic, veru tak som kdesi pocul .
Píš spolužiakom úlohy za prachy. Pomáhaš aj im a aj sebe. A zlepšuješ sa v pravopise, počtoch, učíš sa a pripravuješ sa na svet, v ktorom možno budeš za niekoho pracovať, aspoň budeš vedieť aké to je, samé výhody podľa mňa. Nemáš za čo.
No ja som píšem spolužiakom úlohy a za jednu úlohu ktorú spravím za 10 minút dostanem od 2,50 do 10,00€ a to neklamem , ročne si zarobím toľko že rozmýšlam či náhodov štát neoje&ávam na daniach
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Ako tak čítam ostatne komenty, vy ste pekne jebnuti kokoti. _________________________________
Ked máte doma kopu haraburd tak to všetko zozbierať pofot a daj na bazos + pomáhaj mame